jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Zdecydowanie 9800gt, choc 512MB na 9800gt wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Sorki, wybór to: 9500GT 1GB 9600GT 512MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Poczekać do świąt? Bo euro raczej nieprędko spadnie. Na allegro takie cuś: http://www.allegro.pl/item467445182_quad_q..._ddr3_dabs.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 juvenito to w takim razie gratuluję i jednocześnie zazdroszczę - ja niestety nie mialem tyle szczęścia. Karty Ati miałem b.długi czas, moja pierwsza grafika to był Ati Radeon 128, no ale to było z 10 lat temu Mam pewien sentyment do tego producenta, ale przez problemy z tymi kartami, teraz kupuję Nvidię. Ram na karcie to nie wszystko, istotne są także takie parametry jak chociażby częstotliwośc pracy pamięci, ilośc jednostek renderujących i cieniujących itd. 9600GT pod tym względem będzie lepsza, mimo że ma 512MB mniej ramu. is_wm ten zestaw to troszkę kpina ze strony sprzedawcy: - mocny procesor - przestarzała płyta główna - karta graficzna nieadekwatna do mocy procesora (będzie wąskim gardłem ta grafika) - pamięc "no-name" zapewne jakaś CL5 albo CL6 bez radiatorów :| - marka zasialcza nie podana - pewnie jakiś shit, który padnie po kilku miesiącach i pociągnie za sobą pół komputera Nie kupujcie takich gotowych zestawów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 - pamięc "no-name" zapewne jakaś CL5 albo CL6 bez radiatorów :| Nie wiadomo czy no-name :-)) Ja osobiście używam goodramów i kingstonów CL5 bez radiatorów. Ram jest na kościach "elpid". Podkręcam bez problemu na CL4 i taktowanie 966 :-)) Więc takie gadanie też jest bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach