krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 Witam jaki polecacie Polski skrypt galerii w miarę bezpieczny i bezpłatny, dobrze by było jak by się zgrał z extreme-fusion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 Witam jaki polecacie Polski skrypt galerii w miarę bezpieczny i bezpłatny, dobrze by było jak by się zgrał z extreme-fusion Jeżeli chodzi o skrypty z tej rodziny (extreme-fusion, php-fusion, php-nuke itd) to ciężko w ogóle o coś bezpiecznego. One same są straszliwie dziurawe ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 http://coppermine-gallery.net/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 to by było dobre ale po angielsku jest a ja chciałem po polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 Poszukaj na ich forum Wiem że jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 IMGallery ? 4Images z językiem polskim ? Może coś flashowego ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 to by było dobre ale po angielsku jest a ja chciałem po polskuo ile pamietam standardowo jest polski lang w instalacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach