Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Heh, a podobno się zmienił Cóż, life is brutal (..) full zasadzkas and kopas w dupas To na tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 nie no atak atakiem ale chyba jeden atak nie wykończył firmy, a może sobie po prostu przerwę zrobili ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Sobota jest .... A wczoraj był piątek wieczor ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viking 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Czasami zaskakuje ich domena więc dla przyzwoitości mogli by umieścić jakiekolwiek info co do dalszych losów typu np. "Koniec działalności. Wszystkie pieniądze zostaną zwrócone". Czy jakiekolwiek inne info co i kiedy zostanie uruchomione kiedy przywrócą pełną działalność wszystkiego. Teraz to wyglląda jakby po prostu zostało wszystko porzucone i właściciel firmy zwinął się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 ahahha pół WHT dało się raczej wyrolować a taka super oferta była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 To komu się będę przypominać, że logów nie dostałem nadal? (( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Heh, dlatego ja sie nigdy nie napalam na takie nagłe oferty Po prostu nie ufam ludziom Heh, ktoś chyba wydaje demoniczny śmiech że wyrolował WHT Albo nie tyle co wyrolował to ludzką naiwność pokazał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 11 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 1 Anonimowych użytkowników) I chyba każdy czeka aż ktoś coś napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 taa ludzie rzucili się na VPS tańsze od Sharedu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Proponuje przenieść dyskusje na webhostinktalk.pl do tematu ,,Enno.pl ?" tak będzie chyba najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 - Dodatkowy adres IP - 3zł (opłata jednorazowa) To już się teraz domyślam, czemu to opłata jednorazowa heh.. hosting też jednorazowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Nieciekawie się "skończyło", a zapowiadało się całkiem nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Najgorsze, że dałem się wyrolować heh... Coś mnie podkusiło i wziąłem, a mogłęm poczekać Z resztą nie tylko ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Mozna bylo miec podejrzenia przez 2 dziwne sytuacje. Czekam az R sie będzie z nas śmiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Czekam az R sie będzie z nas śmiał Proponuję nie oskarżać nikogo nawet Rusela bez dowodów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Hm, to nie miało być w formie oskarżenia Szczerze chce, by to nie była ta osoba i tylko chwilowy brak kontaktu spowodowany czymkolwiek. Przyczyny moich wątpliwości zachowam dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 W sumie tak myślę że skoro by firmę zwinęli to też VPSy by przestały działać, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viking 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 W sumie tak myślę że skoro by firmę zwinęli to też VPSy by przestały działać, nie? Nie koniecznie. Mogli opłacić za miesiąc i się zwinąć pozostawiając je same sobie do zamknięcia przez firmę u której mieli która w odpowiednim momencie je zablokuje, a nie mając dostępu do żadnego panelu administracyjnego nie zrobisz kopi zapasowej bo ponoć niektórym działają stronki postawione ale nie panele administracyjne. Dla przyzwoitości jakby byli odpowiedzialni na swojej stronie firmowej zostawili jakieś info co i jak lub rozesłali maile do klientów. A tu nie ma już żadnego kontaktu z ludźmi. Zero odpowiedzi, telefony wyłączone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Mi działa i panel i VPS. Przecież hetzner nie rozdaje dedyków za darmo, musieli je opłacić. Ja dalej uważam, że nie opłacałoby się im w tym momencie zwinąć, bo niby na czym mieliby zarobić? Nie robili żadnej promocji dla płacących rok z góry, Czy może coś przeoczyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viking 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Mi działa i panel i VPS. Przecież hetzner nie rozdaje dedyków za darmo, musieli je opłacić. Ja dalej uważam, że nie opłacałoby się im w tym momencie zwinąć, bo niby na czym mieliby zarobić? Nie robili żadnej promocji dla płacących rok z góry, Czy może coś przeoczyłem. Ale mogli jakoś poinformować co i jak swoich klientów. Odbierać telefony, odpowiadać na maile. A tu nagle totalne zerwanie łączności. Ktoś kto zapłacił ma prawo do usługi za którą wyłożył pieniądze lub przynajmniej dostać jakieś informacje co do planów przywrócenia usługi lub zwrotu pieniędzy. Nawet tutaj na forum mogli napisać jakiś stosowny temat czy komunikat informujący co i jak. Odpowiedzialny człowiek by tak zrobił i spróbował poinformować klientów co i jak. Każdemu mogło się przydarzyć takie nieszczęście ale trzeba być odpowiedzialnym co do ludzi którzy zaufali firmie biorąc u nich usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 A ja u nich to całkowicie czerwoną kartkę dostałem. W sumie nie mieliście tych VPSów dłużej niż ja. Z tym, że mnie wywalili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viking 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 A ja u nich to całkowicie czerwoną kartkę dostałem. W sumie nie mieliście tych VPSów dłużej niż ja. Z tym, że mnie wywalili. Ale z czego? Przecież z nimi nie ma już żadnego kontaktu ani mailowo ani przez telefon czy gg. Przynajmniej ja nie mogę w żaden sposób złapać kontaktu. Może nie chcą odbierać jak dzwonię i jest to odosobniony przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Ktoś kto zapłacił ma prawo do usługi za którą wyłożył pieniądze lub przynajmniej dostać jakieś informacje co do planów przywrócenia usługi lub zwrotu pieniędzy. Ale usługa przecież działa, nie działa tylko ich strona i brak kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Ale usługa przecież działa, nie działa tylko ich strona i brak kontaktu Są tacy, którym nie działa Powiedzmy, że ktoś chce kontynuować usługę heh... do kogo ma się zwrócić by przedłużyć konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Jest ktoś kto wykupił u nich VPsa i teraz mu nie działa? Mes - Ty się nie liczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach