Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Działa Wam strona główna? Mi nie działa, panel też nie... Sieć TkTelekom, pingować się da. Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessado 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 404 - Not Found Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Mi też nie działa brak plików strony ;> ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Pięknie, a tyle się namęczyłem żeby sobie VPSa skonfigurować dobrze... Ciekawe kiedy na maila odpiszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Mi na moje prośby wyjaśnienia sytuacji jakoś nie odpisują..... Profesjonalizm pełną gębą ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 poszło na biuro@enno.pl WitamCzy ktoś mógłby wypowiedzieć się w temacie: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=14576 Pozdrawiam Adam Ciekawe tylko czy im maile działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Ciekawe tylko czy im maile działają ich MX to GMAIL, więc pewnie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Ja nie wiem czemu Wy się w ogóle dziwicie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 ich MX to GMAIL, więc pewnie tak... Nie sprawdziłem ... za dużo piję Czyli ignorka ? A może cały saport naprawia bit po bicie bajt po bajcie Może działają jak OVH ... 8-18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 moj vps smiga nawet miałem brac 2 ale teraz nie wiem co mam mysleć strona 404 whcms 404 wazne w sumie ze vps mi działa a panel nie wiem bo nie uzywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Krótko mówiąc zapraszamy na stronę o 8 z minutami W poniedziałek oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Kontakt biuro@enno.pl. Telefon 24h: +48 694 292 495 NIP: 5936182588 REGON: 651388477 I dupa... Abonent po za zasięgiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 heh... mówiłem, że to jakaś podpucha nikt mi nie wierzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 wiesz matte ja osobiscie mam w głębokim poważaniu to co sie dzieje z strona główna i whcmsem wazne ze mój vps działa wszystko włącznie z panelem itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Brał ktos z was u nich panel DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viking 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 wiesz matte ja osobiscie mam w głębokim poważaniu to co sie dzieje z strona główna i whcmsem wazne ze mój vps działa wszystko włącznie z panelem itd. Tak ale jak długo? Jeśli firma nie postawi się na nogi z powrotem to jak długo będzie działać? Poza tym co mają powiedzieć inni którzy zapłacili i im nie działa. Jest do nich jeszcze jeden numer telefonu, ale możecie sobie porozmawiać z automatycznym sekretarzem (4868560b7) Brał ktos z was u nich panel DA? Tak cieszyłem się 1 dzień DA od nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 A co ja mam powiedzieć? Pokazali mi logi z routera, w którym IP mojego vpsa skanuje sieć i od razu rozwiązali umowę. Prosząc o inne logi, odpowiedzieli, że nie mają. Poprosiłem o backup logów z VPS'a, to już 3 dni milczą. Kocham takie szopki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viking 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 No u mnie też od 3 dni zero kontaktu. Albo wyłączona komórka albo automatyczny sekretarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 wiesz matte ja osobiscie mam w głębokim poważaniu to co sie dzieje z strona główna i whcmsem wazne ze mój vps działa wszystko włącznie z panelem itd. Nie na długo Na webhostingtalk.com był wątek, że ktoś od nich wziął 20 VPSów w jakiejś firmie i zniknął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 3 dni temu trafiłem na taki topic na WHT: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=727938. Sprawa się nie wyjaśniła a enno.pl podało, że drvps.net był tylko ich klientem (ale ktoś wcześniej wytknął, że obie domeny stały na jednym IP, ale już nie sprawdzimy czy w czasie sprzedaży kont czy po całej aferze właściciel drvps.net zrobił przekierowanie na enno, żeby zmylić trop). Mój VPS dalej działa i szczerze to nie chce mi się wierzyć, że ktoś budował sobie na tym forum prawie 2 tygodnie markę tylko po to, żeby naciągnąć ludzi na kilka złotych, w ogóle im by się to nie opłacało, więc poczekajmy na wyjaśnienia firmy. Może mają problem z hetznerem po ataku DDoS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 No tak ............ drvps.net: Administrative Contact: Handler Artur G********* (g*******@gmail.com) +48.423143124 Fax: +1.5555555555 Sratacka 2 Chujowo, Pomorskie 89321 PL To mówi samo za siebie Trzeba przyznać że coraz lepsze techniki stosuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Enno jak zawsze miał wiele do powiedzenia to teraz juz nic nie ma ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 heh, nasz szanowny kolega R musiał sobie zrekompensowac wycieczke na zlot wht Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cmx 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Moj VPS na szczescie chodzi caly czas, panel HyperVM tak samo... ciekawe co sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 No nie mówcie że Rusel to Enno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach