klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Poprzednio pisałem o dobór hostingu pod moje wymagania. Niestety nie dostałem takowych odpowiedzi. Przeszukałem przed chwilą forum i poczytałem oferty oraz opinie firm hostingowych. Mam na oku następujące firmy: http://webr.pl/index-1.html pakiet mini dodatkowo wcześniej gdzieś pisali że dla użytkowników WHT -50% więc wychodzi 20 zł za rok http://active-hosting.pl/oferty/tanie-konta-www.html pakiet lite za 30 zł od razu z domeną .pl http://firehost.pl/index.html dość najwięcej pozytywnych opini lecz wiadomo opinia może się szybko zmienić. Każda firma jest tak samo praktycznie oceniania. Kwestia tylko użytkownika. Ja chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o wyborze lub czy macie jakąś inną propozycję do 40zł góra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 http://firehost.pl/index.html dość najwięcej pozytywnych opini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomH 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Miałem konto w firehoscie i testowe w hekko, mówiąc szczerze - wybrałbym firehost. Już mówię dlaczego - hekko czasami miało 'zbyt długi czas wczytywania strony' czego nie uświadczyłem na firehoscie, nie wiem jak jest teraz ale jakiś czas temu jeszcze tak miałem, a ostatnio widziałem ten problem na stronie stojącej na hekko... ostatecznie poleciłbym firehost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 a ja polecam webr.pl mam tam konto i 0 problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Miałem konto w firehoscie i testowe w hekko, mówiąc szczerze - wybrałbym firehost.Już mówię dlaczego - hekko czasami miało 'zbyt długi czas wczytywania strony' czego nie uświadczyłem na firehoscie, nie wiem jak jest teraz ale jakiś czas temu jeszcze tak miałem, a ostatnio widziałem ten problem na stronie stojącej na hekko... ostatecznie poleciłbym firehost. Poza reloadami apache kiedy strona może nie być dostępna nie zdarzają się nam takie problemy w ogóle od czasu gdy jesteśmy w Gdańsku na własnych serwerkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 klaas Weź test i oceń sam tu nikt Ci raczej o nas nic nie powie bo mało kto z WHT ma u nas konto. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 klaasWeź test i oceń sam tu nikt Ci raczej o nas nic nie powie bo mało kto z WHT ma u nas konto. Pozdrawiam. Ale okresy testowe nic nie dają. Zwykle bywają problemy w trakcie płatnych okresów. Już tak robiłem w niektórych hostingach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Ale okresy testowe nic nie dają. Zwykle bywają problemy w trakcie płatnych okresów. Już tak robiłem w niektórych hostingach. My dajemy konto testowe na maszynie tej której będzie Pan miał konto po opłacie a nie na jakiejś wolnej kto nikt jej nie używa i klient jest wprowadzany w błąd gdyż myśli iż jego konto po opłacie będzie funkcjonować tak nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 My dajemy konto testowe na maszynie tej której będzie Pan miał konto po opłacie a nie na jakiejś wolnej kto nikt jej nie używa i klient jest wprowadzany w błąd gdyż myśli iż jego konto po opłacie będzie funkcjonować tak nadal. Jak na razie jestem po państwa stronie. Widzę że do każdego pakietu jest dodawana domena.pl czy przy kwartalnym opłacaniu też jest dostępna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Odpowiedz sobie sam na to pytanie, konto masz na kwartał, a domenę na rok? Poza tym, jeden z największych spamerów, ciekaw jestem czego nie będzie w stanie zrobić byleby tylko wcisnąć ci konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Ale usługi chyba ma dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Możliwe, nie sprawdzałem i nie mam zamiaru. Wystarczająco żałosny wizerunek ma ta firma w moich oczach po tym co prezentuje właściciel na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Jaki właściciel?Zobacz jeszcze raz dokładnie. Właśnie jest mowa o: Active-Hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webr.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Możliwe, nie sprawdzałem i nie mam zamiaru. Wystarczająco żałosny wizerunek ma ta firma w moich oczach po tym co prezentuje właściciel na tym forum. No wiesz jak mówią " Każdy żyd swój towar chwali " ale bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 No wiesz jak mówią " Każdy żyd swój towar chwali " ale bez przesady. Można by było się z wami dogadać co do limitów ? Przykładowo 10GB za 250mb powierzchni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webr.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Oczywiście możemy się dogadać proszę napisać via e-mail bok[at]webr.pl lub na gg:13771641 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Październik 18, 2008 Odpowiedz sobie sam na to pytanie, konto masz na kwartał, a domenę na rok? Poza tym, jeden z największych spamerów, ciekaw jestem czego nie będzie w stanie zrobić byleby tylko wcisnąć ci konto. Nic, klient chce to sam przyjdzie. Jaki właściciel?Zobacz jeszcze raz dokładnie. Chyba nie ma co narzekać prawda ;> ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach