klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Witam. Potrzebuję jakiś dobry hosting pod kilka stron: forum dyskusyjne, cms i kilka htmlek. Jego wymagania powinny być następujące: Przestrzeń dyskowa 500mb Limit 10 GB na miesiąc Baza Mysql oraz Php Nielimitowana ilość kont pocztowych Parkowanie minimum 5 domen Oczywiście mogą i być lepsze, aby były tanie i sprawdzone. Zastanawiam się na firehost.pl. Wcześniej myślałem o Hekko ale słyszałem że usuwają konta za obciążenie. A i dodam jeszcze jedno: Żeby była możliwość płacenia miesięcznie lub chociaż kwartalnie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Każdy serwer współdzielony ma limity zasobów. Jeżeli ktoś został usunięty z hekko to na pewno jego strona generowała obciążenie przekraczające ustalone limity. Właściciel takiej strony pewnie na każdym współdzielonym hostingu dostałby informację, że powinien się przenieść na serwer VPS lub dedykowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaas 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Ale widzisz nie dali informacji. W sumie to mógłbym tylko posiadać konto na 1 forum dyskusyjne phpbb2 modifited by przemo oraz php fusion, a stronki zwykłe html to praktycznie nic nie obciążają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Skąd te bzdurne ploty ? Szczerze ? Jeszcze nikomu nie usunęliśmy konta za obciążenie. Fakt, były bloki ale dla recydywistów - obciążenie jest widoczne dla każdego w panelu + powiadomienie na e-mail w przypadku każdorazowego przekroczenia (co 24h) i jest to automat więc nie ma mowy o przeoczeniu bo adminowi się nie chciało wysłać czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barh 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2018 O czym Wy piszecie? ArubaCloud ma bardzo fajną promocje obecnie, a moim skromnym zdaniem jest to najlepszy hosting jeśli chodzi o testowanie czy też malutkie stronki, które nie koniecznie potrzebują jakiś wielkich powierzchni. Chociaż mam u nich kilka stron i nie mogę powiedzieć, żeby były problemy ze stabilnością. Bardzo fajny jest ten palkiet S - 4 zł miesięcznie za chyba 20 GB miejsca i 2 TB transferu, to w zupełności wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2018 Zapraszam do mnie. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2018 Odkopaliście temat sprzed 10 lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2018 Zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach