Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Skoro w "hostingu" można zapytać gdzie kupić serwer, to pomyślałem że można i tu. Gdzie lepiej kupić domeny? Hekko.pl, Cal.pl, Ovh.pl, czy inny? Nie zaliczając Nazwa.pl i Az.pl. Od razu piszę, że chcę ok. 3 do 5 domen *.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 ovh.pl / masternet.pl / vbiz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 ovh - konkurencyjne ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasmaklejaca 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 active24, 2be.pl, vbiz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Przeglądałem ceny domen *.pl porównując ovh.pl i cal.pl. W OVH domenay stoją po ~15zł + VAT, a u CAL ~12 + VAT. Co prawda nie jest to wielka różnica, ale mam już jakąś ilość domen w CAL i w 95% kupie tam swoje domenz. O przedłużenia domen się nie martwie, bo i tak nie idzie to z mojej kieszeni ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Witamy, Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy MasterNET.pl z ponad czteroletnim doświadczeniem na rynku webhostingowym. Ceny rejestracji domen .pl 14.64zł brutto Ceny odnowień domen .pl tylko 79.30zł brutto Dodatkowo Klient otrzymuje dostęp do autorskiego panelu klienta, serwera DNS z możliwością delegacji rekordów. Brak umów wieloletnich, wydanie kodu authinfo bez papierkowych procedur. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach