Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Witam, w tym momencie nie możliwy jest dostęp do serwerów VPS. Przyczyną jest skanowanie przez jednego z naszych klientów liczne hosty, oraz atak DDOS na nasze serwery. Serwerownia Hetzner GmBH oraz administratorzy ENNO dołożą wszelkich starań by rozwiązać problem jak najszybciej. Przedłużymy każdemu z Państwu ważność konta o 24 godziny. Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności. Serdecznie pozdrawiam, Marcin Kopstry. Przyznać się który to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 no dobra przyznaje się tylko nie bijcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Chciałeś udowodnić że masz dłuższą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Ale najlepsze jest to że mi normalnie działa VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 heh... mój też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Witam. Wg enno.pl co mnie okrutnie śmieszy, byłem to ja ) Mogę nawet Wam pokazać maila, którego od nich dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Ja poproszę chyba o zwrot kosztów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Mescam ofiara losu xD Uważaj bo jeszcze przyjdzie Ci list z prokuratury zawiadamiający o rozpoczętym postępowaniu przygotowawczym . Co do maila to wyślij mi, ale prywatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Mescam ofiara losu xD Uważaj bo jeszcze przyjdzie Ci list z prokuratury zawiadamiający o rozpoczętym postępowaniu przygotowawczym . Co do maila to wyślij mi, ale prywatnie Napisz mi na gg to Ci wrzucę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach