Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Mam pytanie, na jakim sprzęcie stoi to forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Mam pytanie, na jakim sprzęcie stoi to forum? Xeon 3 GHz HT, pamięć ECC, dyski SCSI... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 XEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Ale to jakiś dedyk czy VPS czy shared? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Pamiętam, że to coś z Allegro A na serio to VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Ale to jakiś dedyk czy VPS czy shared? Patrick: XEN VPS w Warsaw Data Center z tego co wiem. Jak widać chodzi, aż miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Jak widać chodzi, aż miło [skromność.off] no nie dziwne, w końcu ja i Jack konfigurowaliśmy... [skromność.on] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 [skromność.off] no nie dziwne, w końcu ja i Jack konfigurowaliśmy... [skromność.on] Ciekawe tylko kto miał większy wkład Ty czy Jack (Daniel's jak mnieman) Gratuluję udanego konfigu i dobrej optymalizacji w każdym bądź razie. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach