GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Witam wszystkich. Szukam dedyka z parametrami: 4GB+ procek 5xxx 2rdzeniowy przynajmniej łącze 100mb/s transfer - 300GB+/miech dysk do 100GB moze byc Najlepiej lokalizacja polska, musi być mały ping (20-30) cena około 200/230zl miesiecznie Zadaniem serwera byłoby utrzymanie www. Wiem czego szukam i po co. Nie potrzebuje komentarzy, że pod www takiej maszyny nie trzeba itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 zobacz w livenet.pl jak tam nie ma to w PL nie znajdziesz nic ... nie za ta kase. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 a te lowendy z dmtecu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 jeszcze efuturo.pl może się bronić cenowo, może będziesz musiał ponegocjować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 jeszcze efuturo.pl może się bronić cenowo, może będziesz musiał ponegocjować Z tego co wiem to On u Sebaka teraz stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Obecnie serwer mam w efuturo.pl jestem zadowolony, no ale nie na jednej człowiek firmie żyje, chciałbym również porównać inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Nie mogę edytować. A jakiś serwer z pingami mniejszymi niz 50? Strona przeznaczona dla Polaków, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Może być trudno Ci znaleźć taki serwer w Polsce, wiesz - transfer i łącza kosztują. Ja jak miał bym porównywać efuturo z livenetem (który był wyżej zaproponowany) to bez wahania brał bym serwer u Sebaka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach