Warsik 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Witam mam prośbe do forumowiczów o pomoc czy da rade zmienić silnik forum np z php by przemo na phpbb3 bez utraty danych i userow postow itp ? czy się nie da ? Proszę o wszelki porady w temacie z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Da się. Poszukaj na forum phpbb.pl albo phpbb3.pl. Z tego, co pamiętam, najpierw bazę Przemo konwertujesz do czystego phpBB 2, by potem przekonwertować ją do phpBB 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 wystapił problem nr 2 nie wiem jak przekonwertowac baze... a google.pl nie daja mi oczekiwanej odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Mówiłem, żebyś poszukał na forach specjalizujących się w temacie phpBB... http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=7&t=2...4900&hilit= //Może lepiej napiszę to już teraz - jeśli usunąłeś katalog INSTALL, to musisz go wrzucić z paczki Przemo i u góry będziesz miał konwerter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 sproject dzieki narazie jak cos odezwie sie tutaj jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Z tego, co pamiętam, najpierw bazę Przemo konwertujesz do czystego phpBB 2, by potem przekonwertować ją do phpBB 3. Nie trzeba, można zaczynać na czystym Przemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 jedno glupie pytanie jeszcze mam gdzie znajde ten konwenter w mojej paczce nie bylo katalogu install .. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Gdyby go nie było nie mógłbyś zainstalować Przemo... Ściągnij najnowszą paczuszkę z przemo.org i wrzuć sam folder INSTALL. //O tym, co zrobić gdy okaże się, że nie masz katalogu INSTALL pisałem zresztą kilka postów wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach