crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 jest coraz gorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2008 Support IPB znowu wprowadził jakieś zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 U mnie właśnie znowu jest dobrze! Mam nadzieję, że już tak pozostanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 I znowu problemy :/ Nie raz posty przeczytane dalej widzi jako nieprzeczytane... Może zmiana na Przemo? Tam nie było takich problemów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Baza danych co chwile cofa się do przeszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 dobrze, ze postow nie kasuje... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 dobrze, ze postow nie kasuje... . Mój post wyżej musiałem 2 razy pisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Mnie cały czas wylogowuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Mnie cały czas wylogowuje... Nie pamiętam już kiedy mnie wylogowało samo.. dziwne macie te przypadłości.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Od 4-5 dni przestało mnie wylogowywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Hmm, co prawda ja ostatnio nie mam czasu na nabicie kilku postów (czyt. rzadko zaglądam na wht) ale teraz wydaje mi się wszystko w porządku. Jak by coś się zmieniło dam znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 ja tam problemów nie mam żadnych, na forum wchodzę codziennie po kilka razy i zawsze mi trzyma sesje zarówno w FF jak i w Operze, IE i Chromie sprawdzałem i cały czas jestem zalogowany bez problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Nie zakładam nowego tematu, bo to błahy problem http://www.webhostingtalk.pl/index.php?act...amp;CODE=getnew - czyli "Zobacz Nowe Wypowiedzi". Jeśli odznaczymy wszystki posty jako przeczytane, to później w <title> strony mamy "Widomość forum" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Ehh u mnie znowu od paru dni są problemy z wylogowywaniem..Nie mam pojęcia dlaczego. A tyle był już spokój:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 mi ostatnio wyskakuje że jest zabezpieczenie przed flodowaniem nowymi postami choć i tak nie pisałem 2 postów w przeciągu 5 sekund a najlepsze jest to że jak poczekam i odświeżę to mi 2 razy wrzuca nowy post.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Nic na forum nie było zmieniane. Problem jest tak losowy, że nie bardzo wiadomo gdzie szukać przyczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach