Gość craker Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 to prędzej wina twojego kompa niż forum, bo ja siedzę na tym forum od 6:30 do 14:30 jak jestem w pracy i nie mam żadnych problemów zawsze mi pamięta sesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 to prędzej wina twojego kompa niż forum, bo ja siedzę na tym forum od 6:30 do 14:30 jak jestem w pracy i nie mam żadnych problemów zawsze mi pamięta sesje I dziwnym przypadkiem mojego również heh ? I z tego co widać nie tylko mojego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 Coś się sypie i to równo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2008 Administrator nie ma problemów - więc takie nie istnieją! (joke) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 #$#@%^@@$#.... w ciągu 4-5 minut 2 razy zostałem wylogowany... chyba się przechwaliłem :) Dziś dzieje mi się to samo - co kilka minut nowe logowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2008 Ja z koleji nie mialem dzisiaj takich problemow Uzywam ostataniej operki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Mes używać Fx 3.0.4 Zero problemów z trzymaniem sesji. Co do nieprzeczytanych postów, nie sprawdzam. Czytam tylko tematy `wybrańców` Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Ja też nie mam problemów Using to sam co Mesiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 Ja już się nie odzywam... Nigdy mnie nie wylogowało, aż do wczoraj. Po napisaniu tego posta dostałem logout'a! Tajemnicza klątwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 Problem nie jest związany z zmianą IP, specjalnie ostatnio zostawiłem moje konto zalogowane na serwerze i logout . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 aktualnie jest tragedia. czasem mi się zdarza że kliknę - zobacz nowe posty, kliknę szybko jeden z nowych postów i gdy on sie otworzy ( czyli mijają mniej niż 2 sec ) jestem już wylogowany ;D najss;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Używam Firefoxa i nie mam tego problemu, ale wiem, że użytkownicy g... Opery użerają się z problemem ciągłego wylogowywania. Jesli jej uzywacie, to moze pora na zmianę przeglądarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Używam Firefoxa i nie mam tego problemu, ale wiem, że użytkownicy g... Opery użerają się z problemem ciągłego wylogowywania. Jesli jej uzywacie, to moze pora na zmianę przeglądarki? Ja również używam firefoxa i nic nie mam z w/w problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Ja używam FF3+ i zdarzają mi się wylogowania. Codziennie przynajmniej 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Serwer z reklamami został przeniesiony na adserver.webhostingtalk.pl więc może teraz będzie lepiej z ciasteczkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 uzywam opery na stacjonarnym i laptopie i nie znam swojego hasla zawsze jestem zalogowany a uzywam roznych dosawcow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 nie dało rady, właśnie mnie po raz n-ty dzisiaj wylogowało. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 nie dało rady, właśnie mnie po raz n-ty dzisiaj wylogowało. :/ Za karę! Tak to jest jak się używa adblocka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 ożeszty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 No i niestety u mnie się zaczęło..a ładnie wcześniej działało.Dzisiaj już kilka razy mnie wylogowało:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Support IPB wprowadził zmiany w ustawieniach cookies, proszę piszcie czy są jakieś tego efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 są... wylogowało mnie;-) ale to pewnie przez zmianę ustawień cookies;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2008 Mnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach