jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 nadal coraz częstsze wylogowywania i ponowne tematy.. ;/ może czas napisać PW do tego użytkownika: DawPi ?? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 A co to za user? bo ja nie wtajemniczony? ps. ja nie mam takich problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 A co to za user? bo ja nie wtajemniczony? ps. ja nie mam takich problemow zobacz w jego stopke ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Chyba ze tak Nie wpadlem na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 cholery idzie dostać z tym wylogowywaniem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 co do przeczytanych "nieprzeczytanych" tematów to nauczyłem się korzystać z opcji "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" też się nauczyłem z tego korzystać już jakieś 4 miechy temu.. ale u mnie i tak powracają :< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Przerzucę adserver na subdomenę i zobaczymy jak to się będzie zachowywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Wywal w ogóle adservera i przejdź na Google Ad Manager Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Wywal w ogóle adservera i przejdź na Google Ad Manager Produktów google używam w niezbędnym minimum (pozycjonowanie = sama wyszukiwarka) adsense i adwords jak trzeba. Używanie jakichkolwiek narzędzi typu analytics, gmail itd to pomyłka Wszystkie już, bądź w najbliższym czasie będą służyły zbieraniu informacji o użytkownikach, a ja to ograniczam do absolutnego minimum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Wszystkie już, bądź w najbliższym czasie będą służyły zbieraniu informacji o użytkownikach, a ja to ograniczam do absolutnego minimum. Nie czytałeś ostatnich rozporządzeń? Skrócono czas przechowywania danych. Ja tam się nie boję, że te 4m będą mnie widzieć. Nie rozumiem tej wszechobecnej paranoi iż Google chce przejąć władzę nad światem itd. ale ok Ty wolisz mieć problemy z VPSem ja wolę nie mieć problemów z obciążającym skryptem OpenX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 nadal nadal... ;/ i coraz częściej... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Witam, zostałem 'wyzwany' do tablicy to piszę Proponuję wpisać domenę w ustawienia cookies oraz jakiś prefix i wyłączyć 'mocne' cookies. Powinno zadziałać. Pozdrawiam, DawPi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Witam,zostałem 'wyzwany' do tablicy to piszę Proponuję wpisać domenę w ustawienia cookies oraz jakiś prefix i wyłączyć 'mocne' cookies. Powinno zadziałać. Pozdrawiam, DawPi Hej, wszystko to już zostało zrobione wcześniej (jak pojawiły się pierwsze problemy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Zobaczymy teraz.. ( Przypominam o usunięciu ciastek ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Jeszcze kwestia czy ludzie korzystają z adresów z www. czy bez Prawidłowo to 'z'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Jeszcze kwestia czy ludzie korzystają z adresów z www. czy bez Prawidłowo to 'z'. Nie da się "bez" - od zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 Dzisiaj już kilkanaście razy mnie wylogowało otwierając poszczególne działy forum w nowych kartach przeglądarki Mozilla/Iceweasel, wiadomo już coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 Wlasnie i jakos mnie ostatanio zaczelo to meczyc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Właśnie problem jest w tym, że jest to kompletnie losowe. Jeśli Adriana tak męczy to napisz jakie masz dodatki do Firefoxa, może tutaj coś? Szukam na ślepo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 w sumie ostatnio przeinstalowałem system na windows server 2008 32 bit(z msdnaa :>) zainstalowałem FF3 (wersja 3.0.4), dodatki: - colorfultabs - crtl-tab - download statusbar - fast dial - flagfox - google toolbar for firefox3 - pdf download i od 4 dni nie mam problemów (mam nadzieje, że tak pozostanie do końca;>) z wylogowywaniem i nowymi postami... Dodam, że jak DawPi 'kazał' opróżnić cookies to też problemów na XP nie miałem już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Najnowszy FF Flashblock Skype extension for firefox (w sumie właśnie go wywalam ). Czasami wylogowuje, nawet jak nie zmieniam IP. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość craker Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 a ja korzystam zarówno z FF (1.5 - 3.0), IE, Opery, chrome Safari i żadnych problemów nie mam, Dawpi ściemnia żeby się lansować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 #$#@%^@@$#.... w ciągu 4-5 minut 2 razy zostałem wylogowany... chyba się przechwaliłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach