jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Hi. Czy wy też czasem, że przeczytacie posta i nadal pokazuje się jako nieprzeczytany?? Nie raz mam, że rano jak wejdę na wht to często pokazuje mi posty z połowy dnia jako nieprzeczytane (np: dziś ) a na 100000% je czytałem wczoraj i było ok... Troszkę mnie to denerwuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 mysql może już nie wyrabia powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Hi. Hi Czy wy też czasem, że przeczytacie posta i nadal pokazuje się jako nieprzeczytany?? Potwierdzam . Z problemem spotykam się niestety praktycznie na każdym forum z IPB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Dokładnie, jest to wina silnika IPB. Obecnie ustawione jest przechowywanie informacji o przeczytanych/nieprzeczytanych tematach w bazie danych. Co i tak jest skuteczniejsze niż normalne mechanizmy oparte o cookies. Polecam klikać w pomarańczowe kwadraciki, sygnalizujące nowe posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Polecam klikać w pomarańczowe kwadraciki, sygnalizujące nowe posty Klikam od około 2 tyg. w nie i nic nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Hmm ostatnio chyba się problem nasilił (tak od 2 dni) - potrafię tylko odświeżyć stronę i wszystkie stare posty są jako nieprzeczytane, wcześniej to chociaż na następny dzień tak było.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Problem zgłoszony do supportu IPB. Możemy tylko czekać bo nie wiem co z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 ... bo nie wiem co z tym zrobić. np. zmienić skrypt na vB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 @up - tylko, że tam nieczytane posty to jest opcja "zobacz posty od ostatniej wizyty", a doinstalowanie konkretnego moda robi prawie przema z VB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Wątpie czy to wina mojej przeglądarki gdyż używam jej od dłuższego czasu oraz na innych forach problemu nie mam ale od jakiś 2-3 dni co chwilę mnie wylogowuje z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Mnie dzisiaj też wylogowuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 Dziwne jest to, bo nie ma widocznego powodu. Nic się nie zmieniło, nic nie zostało doinstalowane :/ Jeszcze ustawiłem prefix dla ciasteczek forum, może będzie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 U mnie coraz gorzej powiem.. od 2 dni wylogowuje mnie podczas korzystania z forum, problem u którym pisałem wcześniej występuje coraz częściej.. Bartek, co się dzieje ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 hmm.. no ja akurat z tym nie mam problemów na szczęście.. poprawiły się nawet te posty, ale jednak dalej są.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 Ja mam sposób taki, że wchodzę na forum, klikam na "Zobacz nowe posty", otwieram co potrzeba, kilkam na oznacz jako przeczytane - i po bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 Ja mam sposób taki, że wchodzę na forum, klikam na "Zobacz nowe posty", otwieram co potrzeba, kilkam na oznacz jako przeczytane - i po bólu Dokładnie w ten sam sposób robię i wystarczy, że z tej głównej wejdę w jakiś dział czy gdziekolwiek i wrócę na zobacz nowe posty i hehe znów są nieprzeczytane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Ja problemów nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Jest to jakiś "większy" problem. Ustawienie prefixa dla ciasteczek forum trochę pomogło. Podejrzewam jeszcze adserver, który jest w tej samej domenie. Możliwe, że tutaj ciasteczka wariują. U mnie jest całkiem dobrze, bardzo rzadko mam problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Ja tak kiedys mialem, ale odkad w operze mam automatyczne wylogowtywanie po zamknieciu strony i automatyczne wlogowywanie po wejsciu na strone juz tego nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Fobi, a możesz wyłączyć identyfikację po IP? wq*** to jest, szczególnie jak się czyta dziennie z np. 3 różnych miejsc - za każdym razem krzyczy o logowanie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Mi kiedyś fobi wyłączył sprawdzanie po ip i tym sposobem jestem non stop zalogowany, a nie tak jak kiedyś że mnie ciągle wylogowywało Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Hmmm, może to rzeczywiście przeszkadza? Wyłączone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach