Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Witajcie . Jak już wiecie, jakiś czas temu powstał pomysł stworzenia forum o podobnej tematyce jak WHT. Jak wiadomo - główną tematyką tego forum jest Webhosting czyli normalne, poważne firmy (no nie zawsze ) z zarejestrowaną działalnością gosp. Niestety lub stety prawda jest taka że o krzakach nie ma gdzie pogadać . Udało nam się że mamy jeden dział o krzakach oferujących serwery gier, jednak.. to tylko temat. Na pewno ktoś spyta po co takie forum? Głównie dla rozrywki, można naprawdę polepszyć sobie humor przeglądając oferty krzaków, ich slang czy też błędy gramatyczne/ort. w regulaminie. Zresztą co będę wymieniał, każdy wie o co chodzi . Jednak nie tylko chodzi mi o rozrywkę, warto też aby potencjalny "poszukiwacz hostingu" wiedział od czego trzymać się zdaleka B) . Forum to nie ma w żadnym stopniu zastąpić prawdziwego WHT, jedynie zapewnić fajnę miejsce na dyskusję z luzem o fajnych (moim zdaniem) tematach. Jak na przyzwoitę forum - domena zakupiona w promocji ovh , ale tak tak.. przedłużymy . Sponsorem serwera www, jest @Jarek :* Administracją aktualnie zajmuje się jedynie ja ale na dniach na pewno dojdzie kilka osób (mam co do tego pewne plany). Zapraszam wszystkich do rejestracji, pisania postów a przedewszystkim zabawy . Forum stoi dopiero od kilku godzin, zdązyłem wgrać kilka modów i lekko dopasować ustawienia. Będzie tego na pewno więcej. Do zobaczenia na webhostinktalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 a wedlug jakiego kryterium mozna zarobic sobie medal KRZAKA ?? za pomowienia w kazdym kraju mozna dostac pasem po plecach dla mnie BESSENZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Generalnie nie ma co rozwodzić się nad krzakami, co do kryteriów było w jakimś temacie; na pewno jednymi z nich są brak działalności gospodarczej i np. kimsufi Podsuma: @Linux szkoda Twojego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Czekałem na nie od dawna. Linux, wymiatasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 brak działalności gospodarczej i np. kimsufi Głównie miałem na myśli właśnie "firmy" bez działalności, prowadzone głównie przez osoby <18 ale jak wiadomo krzakiem nie muszą być tylko dzieci. Nie raz o tym się przekonaliśmy. Z tym kimsufi nie przesadzajmy, niektórzy prowadzą hosting na resellerze. Jak mają przyzwoitą stronę, dane firmy itp to moim zdaniem nie zasługują na miano krzaka - w żadnym stopniu @Linux szkoda Twojego czasu Spokojnie, to forum też dla mnie - taka bilioteka krzaków B). Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Może by zrobił jeszcze jakiś najprostszy spis/ranking krzaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Heh, wiesz z tym może być problem. Bo krzaki szybko znikają i trzeba by to dosyć często uaktualniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Mesio ogłasza, że WCHT ma nowy skin, shoutboksa i kilka innych modów. Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Chyba wszystko jasne, zamykamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach