Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 to zależy ile Ci administratorzy umieją wink.gif spodziewałem się takiej odpowiedzi z Twojej strony. Tak niebywale ważne są umiejętności, choć ciężko się rozdwoić. Ja myślę, że temat można spokojnie zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2008 spodziewałem się takiej odpowiedzi z Twojej strony. no bo pewnie za wczasu się zorientowałeś, że bzdurę napisałeś gdzie Ty widzisz pracę dla 5 przy infrastrukturze takiej jaką chce zbudować Ionic? ( przypominam, że wciąż o to się rozbija ) to by było karygodne marnowanie zasobów ludzkich... Ja myślę, że temat można spokojnie zamknąć. it's done... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2008 Już w PL. Trwają testy VPS-ów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Dziś opublikowaliśmy nowy sajt, oczywiście część elementów graficznych przystosowana jest już pod przenosiny. Zapraszam na Te pudełka obok pakietów... "Serwer dedykowany"... ja bym to zmienił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach