Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Witam, Więcej na http://www.wykop.pl/link/102063/uwaga-na-d...ie-domeny24-net :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 jest to nie zgodne z kodeksem handlowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Tak jak domeny.pl / domeny.com i sam widzisz co to dało :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 zgłoszę to do prokuratury w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 zgłoszę to do prokuratury w takim razie. Jak Ci się chce to http://domeny24.net/pomoc.php i zadzwoń do nich. Dzisiaj ludzie z PiO już do nich dzwonili i ten zapis obowiązuje od dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Od dzisiaj obowiązuje tak mówiła Pani Kasia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Jest to nie zgodne według kodeksu Handlowego gdyż by ten zapis obowiązywał NASK musiał by zmienić również swój Regulamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Ceny odnowień spadły to chcą zarobić bo ludzie się będą przenosić. ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 ile teraz najtańsze odnowienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Mają spaść o przyszłego roku http://dns.pl/porozumienie/oplatyp2009.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 czemu nikt sie nie chce skupic na takich firmach jak np: domeny.pl .... czy ludize akceptuja to co oni robia swoja bezczynnoscia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 czemu nikt sie nie chce skupic na takich firmach jak np: domeny.pl .... czy ludize akceptuja to co oni robia swoja bezczynnoscia ? Prawnicy cały czas walczą. Dzisiaj / jutro opublikuję na blogu kilka wytycznych przesłanych od znajomych prawników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Jaja jak berety. Czego to już nie wymyślą. =| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Prawnicy cały czas walczą. Dzisiaj / jutro opublikuję na blogu kilka wytycznych przesłanych od znajomych prawników Boss tak wogole wez mi na pw swoje gg napisz, gdzies mi wcielo twoj numer :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Boss tak wogole wez mi na pw swoje gg napisz, gdzies mi wcielo twoj numer :/ Byś się tych 4 cyfr na pamięć nauczył Wysłałem ci pinga na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swadlern 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Na Wykopie znajduje się nieprawdziwa informacja. Zwrot "W przypadku świadomego naruszenia niniejszego regulaminu" oznacza, że musisz świadomie złamać regulamin - jeśłi zapomnisz przedłużyć domenę nie podpadasz pod to. Pozdrawiam Witam, Więcej na http://www.wykop.pl/link/102063/uwaga-na-d...ie-domeny24-net :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 Na Wykopie znajduje się nieprawdziwa informacja.Zwrot "W przypadku świadomego naruszenia niniejszego regulaminu" oznacza, że musisz świadomie złamać regulamin - jeśłi zapomnisz przedłużyć domenę nie podpadasz pod to. Pozdrawiam hehe jak dostaniesz maila/tel z przypomnieniem co na bank ma miejsce i nie przedłużysz to już jesteś "świadomy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Nawet nie znam tego rejestratora. A skoro jesteśmy już na wykopach to znalazłem też to http://www.wykop.pl/link/102271/domeny-pl-...strem-dluznikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swadlern 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Raczej jesteś w błędzie - chodzi o świadome złamanie regulaminu czyli jak ktoś wie, zobowiązał się do czegoś, a potem mimo tego chce dla swojego interesu świadomie złamać swoje zobowiązanie. Cytat z regulaminu domeny24.net: "W przypadku domeny objętej promocją, dysponent zobowiązuje się do jednorazowej prolongaty domeny w systemie organizatora lub wniesienia opłaty równej cenie prolongaty domeny w przypadku braku prolongaty". Pozdrawiam hehe jak dostaniesz maila/tel z przypomnieniem co na bank ma miejsce i nie przedłużysz to już jesteś "świadomy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Piszesz, że jestem w błędzie, po czym sam sobie zaprzeczasz potwierdzając moje słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Dostałem informację od domeny24.net, że jest to informacja fałszywa. Jutro postaram się wyjaśnić sprawę. (ledwo wszedłem do domu, nawet na spodek nie zdążyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Poprawiłem wpis. Użyłem złego sformułowania we wpisie, nie "zapomnieć" a "celowo zapomnieć". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Ja bym tematu nie usuwał bez nakazu policji, prokuratora, sądu ten temat nie narusza dóbr osobistych tej firmy. A i tak naruszenie dóbr osobistych jest tylko z sprawy cywilnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swadlern 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 W aktualnym regulaminie nie ma wzmianki o 500 zł karze umownej tylko zobowiązanie do prolongaty domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Nastąpiły zmiany zapisów (i dobrze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach