marcinkondor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2005 Witam. Czy ktoś miał "doświadczenie" z sklepem oferowanym w pakietach bussiness na Home.pl Prosiłbym o wrażenia, czy jesteście zadowoleni, jak z konfiguracją i przystosowaniem do własnych potrzeb. Pozdrawiam Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2005 tam masz opcje kont testowych ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2005 Polecam sklep w ramach konta w www.rubikon.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinkondor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2005 Wiem że można potestować przez 2tyg. Ale ciekaw jestem Waszych doświadczeń z tym sklepem, czy ktoś używał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dancone 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2005 Sklep cgi oferowany przez home.pl nie jest na tyle złożony aby trzeba go było testować. Jeśli nie będziesz generował transferu większego niż 180G rocznie i nie potrzebujesz bazy klientów oraz historii transakcji nie masz nad czym się zastanawiać. Sklep jest stabilny w 100%. Serwer przez 3 lata użytkowania tylko raz nie był dostępny za co otrzymałem dogodną rekompensatę. W skrypcie sklepu nie ma błędów. Szybkością przewyższa powszechnie dostępne skrypty innych sklepów. Sprytny, znający podstawy html i css może stworzyć niezwykle atrakcyjny sklep. - Jest to dobre rozwiązanie dla małego e-business. Jełsi jednak masz ambicję na sklep generujący 10G dziennie polecam zaawansowane roziwązania i niestety na innym serwerze z racji ekonomicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach