maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 1000! ;] i jak najwięcej dell'ow i apple ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 100 Lat i z okazji 14 października nowego MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Sto lat kaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Wszystkiego najlepszego niechaj się wiedzie jak najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 1024 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Najlepszego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enno 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Z mojej strony również życzę Panu wszystkiego najlepszego, by żyło się w dobrobycie i co najważniejsze w zdrowiu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Wszystkiego dobrego również ode mnie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe, niestety... nie mam dziś powodów do świętowania. Dziś nad ranem (po 11 latach walki z chorobą) zmarł mój ojciec. Dziękuję wszystkim dobrym ludziom za napływające do mnie kondolencje i słowa wsparcia, a wszystkim naszym klientom przede wszystkim za wyrozumiałość (z oczywistych powodów, kontakt telefoniczny z firmą jest obecnie mocno utrudniony). Może nie jest to najlepszy dział na tę informację (ani najlepszy czas), ale... dziś koło godziny 15ej rozpoczną się planowane prace konserwacyjne na serwerze s1. Niestety (z wielu ważnych powodów) nie możemy pojawić się w serwerowni w innym terminie (problem jest dość naglący). Przepraszam za wszelkie utrudnienia w dostępie do serwera- postaramy się przywrócić stabilność usług możliwie jak najszybciej. Proszę więc o nie zakładanie tematu w dziale "host is down". Na dziś zaplanowane jest także dostawienie i uruchomienie kolejnej maszyny. Poza utrudnionym kontaktem telefonicznym, oraz dużymi opóźnieniami w odpowiedziach na nadchodzące maile, firma pracuje całkowicie normalnie. Przepraszam wszystkich za powstałe utrudnienia- postaram się wrócić do pracy możliwie jak najszybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 No, naj Dziś nad ranem (po 11 latach walki z chorobą) zmarł mój ojciec. [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Wszystkiego najlepszego, może to nie adekwatne do sytuacji ale.. cóż . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Nie róbcie z WHT forum onetu :/ Zbyt poważy temat aby świeczki tutaj dawać :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Najlepszego ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Duzo lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Wszystkiego najlepszego i szczere kondolencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe, niestety... nie mam dziś powodów do świętowania. Dziś nad ranem (po 11 latach walki z chorobą) zmarł mój ojciec. Dziękuję wszystkim dobrym ludziom za napływające do mnie kondolencje i słowa wsparcia, a wszystkim naszym klientom przede wszystkim za wyrozumiałość (z oczywistych powodów, kontakt telefoniczny z firmą jest obecnie mocno utrudniony). Może nie jest to najlepszy dział na tę informację (ani najlepszy czas), ale... dziś koło godziny 15ej rozpoczną się planowane prace konserwacyjne na serwerze s1. Niestety (z wielu ważnych powodów) nie możemy pojawić się w serwerowni w innym terminie (problem jest dość naglący). Przepraszam za wszelkie utrudnienia w dostępie do serwera- postaramy się przywrócić stabilność usług możliwie jak najszybciej. Proszę więc o nie zakładanie tematu w dziale "host is down". Na dziś zaplanowane jest także dostawienie i uruchomienie kolejnej maszyny. Poza utrudnionym kontaktem telefonicznym, oraz dużymi opóźnieniami w odpowiedziach na nadchodzące maile, firma pracuje całkowicie normalnie. Przepraszam wszystkich za powstałe utrudnienia- postaram się wrócić do pracy możliwie jak najszybciej. JA przewrotnie zloze Ci kondolencje oraz zechce spojrzec, ze w takiej sytuacji serwery nie sa najwazniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Przyjmij kondolencje oraz najlepsze życzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 trudno coś mądrego napisać, po prostu trzymaj się ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach