Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 miala byc aktywacja w max 80 minut a tu juz prawie 3 godziny i nadal zadnego maila odpowiedzi na ticket nic . Panowie ogarnijcie się Który pakiet zamówiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 miala byc aktywacja w max 80 minut a tu juz prawie 3 godziny i nadal zadnego maila odpowiedzi na ticket nic . Panowie ogarnijcie się Ja rowniez testuje 2 pkt 8 paragrafu regulaminu Na razie "wycykało" 30 minut, od wysłania maila, wiec nie jest źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 odrazu mowie ze nie narzekam tylko informuje wiem że wszyscy są ludźmi i że sobota a pakiet zamówiłem w tej weekendowej promocji bo jest dla mnie idealny w stosunku cena/jakosc (ze 2 strony ekg irsii i polepszanie umiejętności administracji serwerem) nadal nie ma możne jutro a jak w poniedziałek też się nie obrażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enno 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2008 Witam, nie rozumiem w czym problem. Pakiet mini aktywowany jest poprzesłaniu potwierdzenia zapłaty. Poza tym, dlaczego nie napiszą Państwo do nas wiadomości email bądź nie przedzwonią? Zajmie to tylko chwile i rozwieje wszelkie wątpliwości, a forum nie jest traktowane jako biuro obsługi klienta. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2008 Witam, nie rozumiem w czym problem. Pakiet mini aktywowany jest poprzesłaniu potwierdzenia zapłaty. Poza tym, dlaczego nie napiszą Państwo do nas wiadomości email bądź nie przedzwonią? Zajmie to tylko chwile i rozwieje wszelkie wątpliwości, a forum nie jest traktowane jako biuro obsługi klienta. Pozdrawiam. przecież jest ticket napisany ale to juz nie ważne vps dziala fajnie lagów nie ma wie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach