Excele.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Witam, chciałbym przedstawic Państwu ofertę powstającej firmy Excele. Ze względu na to, że pierwszy operator zacznie doprowadzac światłowód dopiero pod koniec Października (GTS) Chciałbym poznac Państwa sugestie na temat proponowanej przez nas oferty (serwery wirtualne, serwery VPS, serwery dedykowane). Głównie zależy nam na zdaniu osób, które nie prowadzą działalności gospodarczej związanej z Hostingiem. Poniżej zamieszczam linki do 3 plików PDF. Proszę się nie kierowac pingiem z hosta na którym ulokowane są pliki, ponieważ jest to zwykły hosting na który tymczasowo zostały przekierowane nasze domeny. Oferta serwerów dedykowanych: Kliknij aby pobrac Oferta serwerów VPS: Kliknij aby pobrac Oferta serwerów wirtualnych: kliknij aby pobrac Z wyrazami szacunku Mateusz Chyliński Excele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Cenny nam nic nie mowiac, przynajmniej mi ... do czasu az ktos was nie przetestuje, chodzi mi o jakosc waszych uslug ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Pakiet start - 500 milibitów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Excele.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Pakiet start - 500 milibitów? mb = megabajt Na wszelkie pytania chętnie odpowiem osobiście m.chylinski@excele.net down Jeżeli chcesz mogę wysłac w pliku .txt, bądź innym formacie na PW lub e-mail? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 raczej nie pdf dla mnie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Wystarczy poprawić na pdf ? chyba że za trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 a np: u mnie strona się nie wyświetla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Excele.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Wystarczy poprawić na pdf ? chyba że za trudne Masz racje mój błąd poniżej poprawne linki: Serwery dedykowane Serwery VPS Serwery wirtualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 1. Od takich rzeczy jest odpowiedni dział. 2. Brakuje danych firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Ogólnie nic nie działa dla mnie ani linki ani sajt Czyli jak to mówi moja kochana mamusia " dno i wodorosty " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 error 404 wiec co juz koniec działalności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Jeżeli chodzi o pdfy to działają. Strona główna = blank screen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 mb = megabajt mb = milibit MB = megabajt Strach pomyśleć co będzie dalej. http://pl.wikipedia.org/wiki/Mili http://pl.wikipedia.org/wiki/Bit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 netu spokojnie, pewnie ich grafik właśnie robi nowy, ekscytujący lay ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Co tak mało ramu w pierwszych planach dedyków? ;]. Przecież ram jest teraz taki tani jak barszcz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 XP? Home Edition? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Excele.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Witam, Jeżeli chodzi o stronę to nie jesteśmy jeszcze wpięci do sieci. 1. Niniejsze 3 pliki nie stanowią oferty handlowej. Zostały przedstawione w celu uzyskania opinii szerszego grona. 2. Dane firmy zostaną opublikowane z dniem rozpoczęcia sprzedaży usług związanych z naszą firmą. 3. Kisiek może nie potrafisz pobrac? 4. Sponsi, strona www jest już gotowa to samo tyczy się Panelu użytkownika (Korzystamy z oprogramowania adminpanel.pl) 5. Jedyna normalna opinia :/ Przeanalizuje to jeszcze raz. 6. Tak, Windows XP kilka firm w Polsce daje możliwośc zainstalowania takiego systemu typu "serwerydedykowane.pl" tudzież "LiveNet.pl" Z wyrazami szacunku Mateusz Chyliński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 A propo linki nie działały ? teraz już działają A co do Windowsa tak oferujemy Xp ale także 2008 i 2003 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Serwer hostingowy na windowsie ? Musze się wypowiedzieć. Przecież to będzie hakowane co chwila przez dzieci NeO które tylko zobaczą że to wina.. a ile wirusów wrzucą... w głowie się nie mieści... Fajnie się steruje maszyną z pulpitu zdalnego no ale bez żartów Panowie. Linux nie gryzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Klient nasz pan i trzeba się dostosować i dać mu to co wymaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 A serwery M$ chyba jadą na Windowsie I jakoś ostatnio nie słyszałem rewelacji że h4ck3d .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Serwer hostingowy na windowsie ? Musze się wypowiedzieć. Przecież to będzie hakowane co chwila przez dzieci NeO które tylko zobaczą że to wina.. a ile wirusów wrzucą... w głowie się nie mieści... Fajnie się steruje maszyną z pulpitu zdalnego no ale bez żartów Panowie. Linux nie gryzie:) Widać że się znasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Widać że się znasz... Moje zdanie to co napisałem i serwer na win to trochę w***. Mniejsza już o to Niech chłopaki szybko wrzucają stronę i ruszają Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Moje zdanie to co napisałem i serwer na win to trochę w***. No mniejsza mniejsza, bo chyba nie wiesz co mówisz ... Wbrew pozorom na windowsie widziałem takie serwery, ze Ci się nawet nie śniło ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 To już nie te same czasy jak z przed kilku lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach