Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Witam, niedługo kończy mi się umową z TP na neostradę dlatego już rozglądam się za czymś innym. Interesuje mnie coś z uploadem minimum 2mbit. Może jest w stanie ktoś polecić coś takiego za rozsądne pieniądze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Można ewntualnie netię na lini TP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adammik 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Można ewntualnie netię na lini TP. to w netii maja upload 2mb/s? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Netia to chyba tylko adsl, a tam można o uploadzie 2mbit zapomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 U nas to raczej tylko chello... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 to w netii maja upload 2mb/s? jak skontaktujesz się z bok'iem to pewnie i taką ofertę dostaniesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 to w netii maja upload 2mb/s? Heh widać jeszcze śpię albo już... niedoczytałem jak skontaktujesz się z bok'iem to pewnie i taką ofertę dostaniesz.. Nie wiem jak w Netii, ja się kontaktowałem z Asterem w sprawie symetryka około 10mbps to pani odparła że w ofercie nie mają... Może jakby to była mała firma to by się zainteresowali... w sumie jedno ustawienie na switchu inaczej a już portfel rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 U nas to raczej tylko chello... Też tak sądzę. Dodatkowo dają 5 adresów ip do pakietu 20/2mbit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach