livers 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Witajcie !! Wiem że pingi do polskich serverów sa ogromne ;( czy jest jednak osoba na tym forum która korzysta z ich usług ? Ponieważ ostatnio połaczyli sie z netia ... Może również dzięki temu zmienili trasy pakietów ?? Pozdrawaim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Nie wiem jak z tele2 ale w netii wszystko śmiga jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Nie wiem jak z tele2 ale w netii wszystko śmiga jak należy. tele 2 ma pakiety puszczone przez serwery ze szwecji ale zostali kupieni przez netie wiec moze zmienili trase ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 tutaj raczej w drugą stronę. Ostatnio netia stosuje praktyki nielegalnego zdobywania klientów podobne do tele2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach