grastabakalator 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Witam Jestem zielony w tym temacie wiec wybaczcie trywialnosc pytania. Planuje założenie katalogu branzowego (w subdomenie; po pewnym czasie planuje rozszerzenie witryny o dodatkowe zakładki:ogłoszenia,newsy, sklep itp.) i zastanawiam sie nad wyborem firmy hostingowej i parametrami jakie powinienem wybrać. Jak uważacie? Będe wdzieczny za podpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Witam, może Pan podać jakieś widełki co do ceny i parametrów? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grastabakalator 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Chciałbym wyrobić się do 300 zł na pierwszy rok. Co do parametrów to ... własnie nie wiem. Przypuszczam że nie bedzie wymagać wielkiej pojemności, ale zależy mi na bezpieczeństwie danych i niezawodności serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Mogę zaprosić Pana do zapoznania się z naszą ofertą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 ... zależy mi na bezpieczeństwie danych i niezawodności serwera. Pod takie wymagania dobrym wyborem będzie któryś z planów dhosting http://dhosting.pl/oferta/serwery_www.html. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach