Thalys 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Właśnie to jest moj problem: Jak zmienić i na jakie zmienić uprawnienia do zapisu w katalogu zmiennych sesji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Jeśli nie jesteś właścicielem serwera to nic nie poradzisz ... Z tego co widać zablokowany jest dostęp do /var/.... przez funkcje open_basedir która uniemożliwia wychodzenie poza swój katalog domowy, (czyli /home/nazwausera/) Wydaje mi się że tego błędu nie ma w Joomli >1.5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thalys 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Korzystam z usług Insane. Dwa razy na tym serwerku już instalowałem Joomle, nie była to jednak wersja "Power Edition", szło bez problemów. Zatem zapewne jedynym wyjściem z tej sytuacji będzie zainstalowanie innej wersji Joomli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Zmień ręcznie i z głowy. Zakładam że to o dane sesjichodzi więc http://pl2.php.net/manual/en/function.session-save-path.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Z tego co wiem to insane się zwija ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Z tego co wiem to insane się zwija ... No to jest już raczej powszechnie wiadome http://www.inhosting.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2008 @up - zbytnio nie zabłysnąłeś wiedzą bo nawet nie wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 wiem bo miałem to samo Tak "miszczu" i na jaki katalog zmieniałeś ustawienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 instalation/index.php zmieniamy na brak dostępu do zapisu dla wszystkich To jest dopiero Joke dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Ja już nie chciałem nic pisać, brak mi słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach