Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Ja też jakoś nie mam przekonania do cPanel Korzystałem z niego, ale na swoim vps'ie czy dedyku nie instalowałem nigdy i chyba nie będę Preferuję DA, a z darmowych LXAdmin'a na CentOS i ISPConfig na Debianie Do EHCP także nie mam zastrzeżeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Mi się wydaje, że to jest troche tak jak z windowsem i linuxem (porownaniem)... czyli mozna sobie ksiazke napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Mi się wydaje, że to jest troche tak jak z windowsem i linuxem (porownaniem)... czyli mozna sobie ksiazke napisac W 100% się z Tobą zgadzam... szkoda offtopa na takie rozmyślanie, bo i tak każdy wybiera to, co lubi i z czym miał do czynienia. Zawsze będą zwolennicy DA i cPanel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Odświerzę w cP 11.25 pojawiła się możliwość edycji wpisów DNS przez usera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 odświeżę chyba chciałeś powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 9, 2009 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach