Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Znów próbuje swoich sił? http://www.allegro.pl/item453506803_gmail_...m_qmeil_pl.html Proszę kupcie to odemnie bo mnie nie stać na proces z google!!!!! Padłem jak to przeczytałem ^^. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 bauhaa, leże i kwiczę. Robimy zrzutkę i kupujemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Przecież zawsze mogę kupić tą domenke za 40zł i oddać google z pewnym rozgłosem, ale by o mnie głośno było . P.S, oczywiście żartuje bo żadnej rozprawy by nie było, koleś chyba wali takie ściemy żeby noobków nałapać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 czemu google mialo by sie sadzic o literowke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 Na aukcji jest napisane o jaką domene chodzi Wprowadzenie kupującego w błąd... Można to porównać np. kupujesz hosting 25 GB ... ale tam był taki malutki przecinek noi masz 2,5GB xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 http://www.di.pl/index.php?showtopic=18446 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 wow niezły ruch mają teraz na forum 525 użytkownik(ów) przegląda ten temat (517 gości i 0 anonimowych użytkowników). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2008 wow niezły ruch mają teraz na forum 525 użytkownik(ów) przegląda ten temat (517 gości i 0 anonimowych użytkowników). No wszyscy z WHT się rzucili czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Ale co Ty w ogóle porównujesz? Gmaii.pl to celowe wprowadzanie klienta w błąd. To żadne wprowadzanie w błąd:) Normalna domena jak każda inna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 zgadzam sie z jednoliterowcem w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Czyli sprzedając domenę ere.pl też jest to wprowadzanie w błąd? Nalezy czytać co się kupuje i tyle;) A domena jak domena;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 No wszyscy z WHT się rzucili czytać raczej wykop effect Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 8, 2008 Czyli sprzedając domenę ere.pl też jest to wprowadzanie w błąd? Nalezy czytać co się kupuje i tyle;) A domena jak domena;) Tylko że ere.pl to bardziej widać A tak poza tym: http://www.di.pl/index.php?showtopic=18279 [quote]CYTAT(gmail.pl @ sob, 04 paź 08) * Kochanie, mamy gest i chcemy dać gmail.pl za darmo, czy ktoś nam zabroni? Chcieliśmy jako bonus do paczki dropsów, ale wtedy nie było by to w kategorii domeny. Ot, fantazja poetki...[/quote] Kochanie Ty moje, sprytna Ty niewiasto! Do tego pakietu trzeba bylo dorzucic i ciasto! Oj bieda nowemu wlascicielowi - Bieda! Gdy biedny zorientuje sie, ze domenki nie sprzeda! No ale coz mamy poczac, ze zyjemy w takich czasach. Gdzie facet zamiast mozgu, uzywa ku...a! Ja jestem inny, glupota gardze, Placze ze smiechu, gdy na to patrze! Kochanie Ty moje, kobieca pokusa! Nie wciskaj mi sciemy, ze dorzucasz bonusa! Bonus to taki jak puszka pandory! A Ty jako sprzedawca, to wyjasnien nie skory! :) ale tam poezja a jakie teksty właścicielki domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Czyli sprzedając domenę ere.pl też jest to wprowadzanie w błąd? Nalezy czytać co się kupuje i tyle;) A domena jak domena;) Tylko że ere.pl to bardziej widać A tak poza tym: http://www.di.pl/index.php?showtopic=18279 [quote]CYTAT(gmail.pl @ sob, 04 paź 08) * Kochanie, mamy gest i chcemy dać gmail.pl za darmo, czy ktoś nam zabroni? Chcieliśmy jako bonus do paczki dropsów, ale wtedy nie było by to w kategorii domeny. Ot, fantazja poetki...[/quote] Kochanie Ty moje, sprytna Ty niewiasto! Do tego pakietu trzeba bylo dorzucic i ciasto! Oj bieda nowemu wlascicielowi - Bieda! Gdy biedny zorientuje sie, ze domenki nie sprzeda! No ale coz mamy poczac, ze zyjemy w takich czasach. Gdzie facet zamiast mozgu, uzywa ku...a! Ja jestem inny, glupota gardze, Placze ze smiechu, gdy na to patrze! Kochanie Ty moje, kobieca pokusa! Nie wciskaj mi sciemy, ze dorzucasz bonusa! Bonus to taki jak puszka pandory! A Ty jako sprzedawca, to wyjasnien nie skory! ale tam poezja a jakie teksty właścicielki domeny Owszem widać bardziej, ale czy nie sądzisz, że kupując coś, najpierw sprawdzasz towar? A nie napalasz się jak nastolatek na wszystko co ma ładne opakowanie? Wg. mnie to wina tylko i wyłącznie ludzi, którzy licytują i nie potrafią czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 To chyba była tylko przenośnia ;p ale nie napalam się na ładne opakowania... Heh ciekawi mnie tylko ile pożytku będzie miał przyszły właściciel domeny ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 To chyba była tylko przenośnia ;pale nie napalam się na ładne opakowania... Heh ciekawi mnie tylko ile pożytku będzie miał przyszły właściciel domeny ;> Tak to była przenośnia:) A co do przyszłego właściciela, nie będzie miał żadnego;P Ale może i o to chodzi? Jeżeli jeden wyda przykładowo 20 000 za bezużyteczną domenę, na drugi raz będzie uważnie patrzył, informacja o tym jak dał się zrobić w "balona" obiegnie cały internet i to będzie przestroga dla innych:) W końcu skończymy tak jak powinniśmy;) Każdy, przed zakupem, 10 razy sprawdzi towar:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lori 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 Heh widze, ze rozpoczela sie prawdziwa wojna o domene no niezle niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 No i domena na sprzedaż http://allegro.pl/item1180668809_slynna_domena_www_gmail_pl_bcm.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Ehm ze tez ja nie mam szczescia do rejestrowania takich domen Na kaczynskim tez jakis cwaniak zarobil na nowego Mercedesa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Ciekawe czy google bierze udział w licytacji, bardzo dużo ludzi mających w google pocztę wpisuynje gmail.pl więc domena sama w sobie jest dużo warta bo generuje ruch. Nie rozumiem czemu google walczyło o nią w sądzie? Przecież rynek domen jest wolnym rynkiem kupna i sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Jeszcze 11 dni aukcji, a mamy już 96k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Kotlin walczyli, ale przegrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 No wiem że przegrali - było trochę o tym głośno. Pewnie aukcja osiągnie astronomiczną sumę nowego Merca Clk od AMG albo i więcj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Nie fantazjuj , domena jest warta wiele , pytanie tylko jaka sumę jest w stanie zaoferować google , bądź konkurencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach