damian_damian 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Witam was, wyczaiłem fajną trzyliterową domenę *pl ale w whois pokazuje, że abonentem jest firma: Quinv SA ulica: 36 avenue Marie Therese miasto: L-2132 Luxembourg lokalizacja: LU telefon: +352.2619161 Z tego co wiem posiadają dużo domen, które co rok sukcesywnie przedłużają. Moje pytanie do Was, czy opłaca się napisać do tej firmy z ofertą kupna skoro raczej i tak jej nie sprzedadzą? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Moje pytanie do Was, czy opłaca się napisać do tej firmy z ofertą kupna skoro raczej i tak jej nie sprzedadzą? Może i nie sprzedadzą ale Ty im uzmysłowisz, że chcesz tę domenę, a jak ją chcesz to Ci zaproponują "odpowiednią" cenę. Napisać warto, nic nie stracisz. Licz się jednak z "europejską" ceną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Piszesz że sukcesywnie przedłużają. Nic nie zaszkodzi założyć opcje. PS: Nie zrażaj się ceną jaką ci odpiszą, być może będzie to cena żebyś się odchrzanił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Nie kupisz domeny od nich (wątpię) - oni sami skupują [najczęściej 2, 3 literówki] - i jak na razie 'kolekcjonują' - sam jakiś czas temu sprzedałem im 1 A z tego co mi wiadomo - ktoś od nich ma nawet konto na Allegro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Szczypiorski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Czekam na kontakt "domain_domain" (info /at/ adamszczypiorski.com). Wszystkie domeny Quinv są inwestycją, zatem jesteśmy otwarci na dialog Jako komentarz dla osoby, która zasugerowała załozenie opcji - osobiście odradzam. Quinv nie rezygnuje z pozyskanych wcześniej domen. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach