bobek358 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Witam Co możecie mi polecić - szukam hostingu praktycznie pod download - wyszukiwarka mp3. Interesuje mnie konto na mocnym serwerze, minimum 100 GB transferu na miesiąc (na tą chwilę wystarczy), obsługa oczywiście php i mysql - żadnych kosmicznych technologi. Wielkość konta nie musi być duża, może to być nawet 300 mb na www i pocztę. Będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Bobowski Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Zerknij na group5.pl, maja nielimitowane konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Zerknij na group5.pl, maja nielimitowane konta. to że nie ma limitu transferu i pojemności nie znaczy że nie ma limitu, poszukaj na wht, był temat ich "nielimitowanych" kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Co możecie mi polecić - szukam hostingu praktycznie pod download - wyszukiwarka mp3.Interesuje mnie konto na mocnym serwerze, minimum 100 GB transferu na miesiąc (na tą chwilę wystarczy), obsługa oczywiście php i mysql - żadnych kosmicznych technologi. Wielkość konta nie musi być duża, może to być nawet 300 mb na www i pocztę. Przejrzyj ofertę http://xxl-web.com/sharedhosting1/index.html to będzie chyba najodpowiedniejsze pod tego typu zastosowania. Zerknij na group5.pl, maja nielimitowane konta. I "nielimitowaną" interpretację regulaminu na to co podlega nielimitowaniu i na czym ono wg nich polega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach