Victor 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Witam. Tym razem potrzebuje ofert hostingu, na którym będę mógł podpiąć kilkadziesiąt (do 150) domen, założyć 10-20 baz danych, stworzyć z 15 kont email, tworzyć nie zliczone przekierowania oraz mieć ogólnie z 10GB transferu. Najlepiej także, by podpięte domeny miały własne panele DA (ja zarządzam wszystkimi z jednego panelu, ale każda ma także swój oddzielny). Z tymi panelami to nie wymagam aż tak bardzo tego. Aktualnie korzystam z hostsms.pl, nawet mnie ten hosting nie zawodzi, ale boję się o utracenie danych. Chciałbym się zmieścić w 40 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 W takim przypadku dobrym rozwiązaniem będzie konto reseller. Jaki transfer był dotychczas generowany? Zapraszam do zapoznania się z ofertą z naszą ofertą kont reseller - serwery w Niemczech - Hetzner. Lada dzień uruchamiamy serwer w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 P.C. - 2000 Mbitów, to 200MB? Trochę wprowadzacie w błąd w ten sposób... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 P.C. - 2000 Mbitów, to 200MB? Trochę wprowadzacie w błąd w ten sposób... Dzięki za uwagę - poprawione. Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów reseller klik Serwery w Polsce (Łódź), MySQL na osobnej maszynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Chciałbym się zmieścić w 40 zł. 40zł. tak myślę to kwota miesięczna przeznaczona na serwer ? polecam to konto z panelem resellerskim, czyli dla każdego konta oddzielny panel DA: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=16 brak ograniczeń co do ilości: domen, subdomen, kont pocztowych, ftp, baz mysql, itd. zapraszam do testu bez zobowiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Chciałbym się zmieścić w 40 zł. Co do zagranicznych firm zobacz np. H9 z mojej stopki. Serwery dość blisko w UK. Co do polskich firm z serwerami w Polsce to mogę śmiało polecić dust.pl, hekko.pl, prohost.pl Jeśli chcesz polską firmę z serwerami za granicą to np. neteasy.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Victor 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 Postanowiłem zamówić hosting w CJC.pl, zobaczymy jak przebiegnie okres testowy. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach