jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Może czas teraz na Wrocek Party night? :] Kto i jak komu pasuje, oraz gdzie najlepiej? klub, dyska, pub?;] (do Wrocka bez problemu mogę dojechać ) Mi pasuje: 15-16.11, akurat wyrobie się i będę mógł pić... (wczoraj jednak dałem się namówić... ;/ ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Mi pasuje: 15-16.11, akurat wyrobie się i będę mógł pić... (wczoraj jednak dałem się namówić... ;/ ) masz wszywke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 masz wszywke ? nie... cykl ale widzę, że coś mało osób jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Ja jestem we Wrocku praktycznie non-stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 za ponad miesiąc? trochę długo będziemy w czwartek od 18:00 tutaj: http://www.grillit.pl/2008/09/22/grill-it-12-agenda/ i potem idziemy na jakieś piwko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Postaram się być, szkoda tylko, że rano muszę wstać :/ Ktoś jeszcze z WHT będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 update: chyba jednak nie wpadnę, nowa robota jest a tu co 2gi dzień mam imprezy, musze coś odpuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach