Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Witam, szukam jakiegoś dobrego hostingu... Wymagania: - dostęp do SSH - 1 GB miejsca - 10+ GB transferu - PL - panel DA myslałem na początku o dust.pl, bardzo interesująca oferta, tylko drogo :| chciałem na początek na 3 miechy kupić, ale można tylko na rok. Potem przypomniało mi sie cal, podobno był SSH access na życzenie, lecz teraz widze, że dopiero dają od pakietu "Ace pro", a wystarczył by mi tylko "Ace" oferty na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Napisz do kaczego z forum moze cos sie uda wymyslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 sam uzywam linuxpl.com i zlego slowa nie powiem o nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 a jakieś inne oferty? linuxpl ma wysoki ping, a zalezy mi na max 30, czyli taki jak na Polskę przystało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Dust.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 a jakieś inne oferty? linuxpl ma wysoki ping, a zalezy mi na max 30, czyli taki jak na Polskę przystało. linuxpl stoi w hetznerze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FusioN 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 webh.pl <- polecam, sam mam serwer tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 webh nie daje dostępu do ssh, firehost na allegro jakąś starą aukcje miał, lecz na stronie nic nie ma takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach