Paul 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Mam problem ponieważ rejestrator odmawia włączenia opcji aby moje dane były wyświetlane we whois domeny pl - czy jest na to jakaś metoda ? - Czy rejestrator ma prawo odmówić mi tego ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Zależy czy domena jest zarejestrowana na firmę czy na osobe prywatną. Jeżeli na firmę to dane są jawne, a jeżeli prywatne to może prosić o utajnienie ich. Być może zarejestrowałeś domenę w promocji wtedy musisz zapłacić. Jeśli normalnie na osobe prywatną to automatycznie są zakryte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasmaklejaca 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Chyba nie da się tak zrobić, aby zarejestrować domenę .pl na osobę prywatną i dane były widoczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 tasmaklejaca napisał: Chyba nie da się tak zrobić, aby zarejestrować domenę .pl na osobę prywatną i dane były widoczne... Można, tylko należy na to wyrazić zgodę, domyślnie tej zgody brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T.Trepczynski 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Można utworzyć nowy kontakt do Whoisa na dane firmowe i przypisać go domenie. Kwestia tylko czy Panel danego rejestratora pozwala na taką operację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach