noodly 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Czesc panowie Zastanawiam sie jaki transfer wykorzystuje np. 16 slotowy serwer gry cs ?? Jak takie obliczenia wykonac ?? Ile transferu trzeba przyjać dla jednego podlaczonego gracza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Użyj takiej opcji jak szukaj bo temat z min 2 razy był poruszany na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Cytat z pamięci, webhostingtalk.com: Przyjmij, że popularny 16 slotowy serwer CS zużywa ok. 100GB transferu miesięcznie, dane oparte na ok. 400 serwerach. Ile w tym prawdy - nie wiem dokładnie, ale wydaje się bardzo sensowne (teoretyczne obliczenia mało dają, mi wyszło, że jakieś 200GB może zużyć przy 16 graczach24/7) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 tylko załóż ze to czysty serwer ....dodaj do tego custom maps models sounds itp itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Popularny serwer publiczny z 16 slotami zuzywa ponad 120 GB miesiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Temat rzeka, raz może być tyle, raz może być tyle, inne ustawienia serwera, inne ustawienia graczy itd. Jak chcesz więcej, przeszukaj forum dokładnie - jak dla mnie EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach