www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 No właśnie jak by ktoś jechał z tych okolic krakowa samochodem ... to mogę się zabrać i dorzucić do benzyny Samochodem trochę lipa bo ktoś musiałby się nudzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Samochodem trochę lipa bo ktoś musiałby się nudzić ciezko pewnie bedzie Wam znalezc abstynenta , ale mozecie poszukac jakiegos maniaka silowni, on bedzie pil odzywki bialkowe na spotkaniu i taki by sie nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Ja z Kilna jestem i na 80% bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ego 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Ja również się postaram, ale nie gwarantuje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Czemu ma nie pić jak rozumiem że to spotkanie cało nocne więc BDC udostępni nam miejsca leżace albo nephax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ego 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Hehe, w serwerowni na szafach albo na podłodze, w sumie lux klima jest więc git rano poprawiny z adminami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 pójdziecie do IQ na nocleg ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artus87 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Hehe i kilka serwerów zabierzecie ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 i beda nowe krzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 I warkot helikopterów w szafkach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artus87 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Potem na stronie głównej IQ "Awaria w DC, niepożądane szkodniki zabrały główne routery i światłowód, cała firma działa teraz na neostradzie 6 mb/s możliwe lagi i wysokie pingi, serdecznie przepraszamy" PS. Na stronie jakieś firmy hostingowej czytałem właśnie że skradziono router Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 No i jakby mogło mnie zabraknąć, wprawdzie wykłady w ten dzień ale potem meet WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 O, jakby IQ miało nas dość to proponuje HEKKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 O, jakby IQ miało nas dość to proponuje HEKKO Czyli nephax, nie wiem czy na to pójdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Wy serio myslicie, ze mozna sie przespac w serwerowni (halas jakby wiekszy niz stado odkurzaczy (Intele 1U sa nie do pobicia ))? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artus87 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Będą tak skacowani, że nawet na korytarzu będą spali więc wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 no i dobrze, przynajmniej pisku dziewuch nie będzie słychać : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artus87 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 które lecą za sponsim po autograf tak tak, ale obudź się już a raczej idź spać to chyba z przemęczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 oo nie, ja mam tylko kawalerkę : P dwie, trzy panny się zmieszczą, nikt więcej... ; )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 No dobra, ja załatwiam wolną sobotę i na 98% się pojawię Jak ktoś będzie chciał ze mną jechać podbijcie na PW..Na pewno pytanie do: @Linux @Sonin @MasterNet.pl ?? Z miłą chęcią spotkałbym się z Szirokiem, Ertcapem, czy Patrickiem, tymbardziej, że znamy się poza forum, więc chętnie poznałbym ich również osobiście, niestety akurat w tę nieszczęsną datę wypadają moje, któreś tam z koleii urodziny, i jeszcze jedna ważna okazja, więc pozwolę sobie nie dojechać. Życzę Wam udanej zabawy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Bellika zaprośmy lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 @Krzysiek Dzieki Bellika zaprośmy lepiej on chyba nie moze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 on chyba nie moze... Co nie może Niech zostawi te serwery na jeden dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Co nie może Niech zostawi te serwery na jeden dzień Ja ze swojej strony naprawde bym chcial na to spotkanie zawitac, a i jak na ironie nic mnie nie zmusza do sleczenia stricte przed notebookiem w ten weekend, niestety stan zdrowia mi nie pozwala na jakikolwiek wyjazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 niestety stan zdrowia mi nie pozwala na jakikolwiek wyjazd. Nie w ten tylko następny ! No to masz sporo czasu żeby się wyleczyć, tylko nie szykuj innej wymówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach