Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Co Wy na to? Czy to samobójstwo stawiać ten pakiet na produkcyjnym VPSie? Pzdr! Czemu kurde nie ma opcji edytuj co? zapomniałem dodać, system Debian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 eee... ale po co Ci to na VPSie? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 No chodzi mi postawienie tam działającego serwera. Z ciekawości zapytałem czy ktoś miał do czynienia już z tym Ogólnie ten ngix to bardzo fajna sprawa tylko trochę ciężka jeszcze dla mnie - za to jest bardzo lekki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 to nie XAMPP tylko LAMP, heh XAMPP to lokalnie na kompie se postawić możesz : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Aż takie słabe jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Linux Apache MySQL PHP Czy chodzi Ci o http://www.download.net.pl/3711/XAMPP/ ? Bo ja nie kumam Na serwer produkcyjny XAMPP, to nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Fakt... LAMP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 http://howtoforge.com/ - tam jest mnóstwo gotowych rozwiązań jak postawić LAMP. Na większości logicznych serwerowo distro. XAMPP raczej localnie na Windows można sobie postawić. Debian + apt-get i masz lampa w minutę postawionego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ego 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 LLMP Linux litespeed MySQL PHP To jest dobre zastosowanie na vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Ja już tego LAMPPa postawiłem tylko zastanawiam się na ile jest on wydajny. A tego LLMP zaraz po testuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Ja już tego LAMPPa postawiłem tylko zastanawiam się na ile jest on wydajny.A tego LLMP zaraz po testuję Pierwsze co się robi to w /etc/mysql/my.cnf odhashowuje skip-innodb - zaoszczędzisz jakieś 80 MB pamięci RAM . InnoDB i tak się nie używa do aplikacji webowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 InnoDB i tak się nie używa do aplikacji webowych.Bo po co komu klucze obce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach