idfei 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Witam! Poszukuję hostingu tak za 60-70 zł rocznie. Musi mieć SSH i 10Gb+ transferu no i z 1Gb miejsca Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 allegro.pl A tak na powaznie poszukaj w dziale oferty ... PS. Wydaje mi sie ze nowi userzy, podchodza do tego w sposob dosc dziwny ... cos typu "napisze post to sami przyjda ..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 zobacz jeszcze oferty od www.szybki-serwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 zobacz jeszcze oferty od www.szybki-serwer.pl Poszukuję hostingu tak za 60-70 zł rocznie. Musi mieć SSH i 10Gb+ transferu no i z 1Gb miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Witam. Zobacz http://www.netzip.pl/serwery/ i odwiedź google.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idfei 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 No wszystko fajnie wszystko spoko tylko chce odrazu wiedzieć co polecacie i to właśnie z SSH bo dość mocno mi na tym zależy A czy ja wiem jak inni nowi podchodza do tego ? Nie wiem wiem jakie jest moje podejscie Chce poprostu "usłyszeć" jakieś firmy które macie sprawdzone a tak przy okazji przejżalem kilka stron z działu oferty Ale ze nie jestem zdecydowany to dlatego prosze o podanie jakiś hostingów (oto i moje podejście do tematu ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Zalezy po co Ci np. konto ssh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 linuxpl.com może było trochę negatywnych opinii ale ja mam i polecam maja też pakiet który bedzie do tych twoich 60zł powiem ze jest dosc dobry support via mail i via gg ale na gg odpowiadają właściwie obrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Jarek, no i co. Skąd wiesz że edart nie udostępnia shella? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Jarek, no i co. Skąd wiesz że edart nie udostępnia shella? xD Edart udostępnia shella , za dodatkową, jednorazową opłatą w wysokości 15zł. http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=14 takie konto + ssh = 84zł. , po roku mieści się już w kwocie 69zł. ponieważ przy odnowieniu odpada opłata za ssh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek_kuch 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 doloz troche i wez promocyjne konto na Dreamhoscie, postawisz swoje strony i wszystkich kolegow . shell tez jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ego 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 rootnode.net kolega ma konto i mówi że wszystko okey. Oj, ale nie ta cena;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lori 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2008 2 GB Pojemności 10 GB Transfer / mc. 63 PLN / ROK http://www.netmark.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2008 Rowniez polecam linuxpl.com Jestem bardzo zadowolony, przy okazji jest wszystko o czym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach