t3d1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Temat może i głupi [banalny] ale lepiej zapytać niż żałować później dwa razy. 1. Potrzebuję zarejestrować dwie domeny *.pl i przenieść jedną *.org z nazwa.pl Gdzie zarejestruje je w miarę tanio ale usługodawca będzie rzetelny i nie zwinie interesu po miesiącu. Co ważniejsze musi być sprawny BOK bo w pewnych sprawach jestem zielony. Na razie zastanawiam się nad ovh.pl [przedłużenie *.pl 80,52 zł] jakieś inne propozycje ? 2. Przenosząc domenę z nazwa.pl w promocji płacę za przedłużenie na kolejny rok i mam możliwość transferu i u nowego usługodawcy domena ważna jest rok + tyle ile była ważna w promocji ? Dobrze rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Dobry wybór Bierz w OVH. Pomyśl jeszcze o masternet.pl - również sprawdzona firma. Ad.2. Zależy czy to globalne czy polskie oraz od tego ile lat masz domenę w nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 OVH bierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 OVH bierz. Ja bym raczej uderzył do mniejszej firmy... szybsze odp u Adriana są i bez problemu się dogadałem Tam przeniosłem w sumie prawie all domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach