Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Może kogoś zaciekawi: http://pclab.pl/news33890.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Może kogoś zaciekawi: http://pclab.pl/news33890.html Ale HardCore ;D Też chce takie.... mogę zapłacić nawet 200zł miesięcznie i więcej ;) P.S. Sebastian idź lepiej już spać, a nie czytasz jakieś bajki pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 ciekawe ile kilometrów nitki beda podciagnac do poszczególnych klientow chyba ze ethernetem to wtedy mowa o ok 120 mb/s na szkielecie 1 gb jak nie patrzec tez tak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Ale HardCore ;DTeż chce takie.... mogę zapłacić nawet 200zł miesięcznie i więcej P.S. Sebastian idź lepiej już spać, a nie czytasz jakieś bajki pozdr. To raczej nie bajki... Oglądając łącza w Japonii kilka lat temu mniejsza z jakiego dostępu widzieć kogoś połączenie z siecią 1 Gb/s było normalne... Dobrze że kochana Japonia (pod względem rozwoju technologicznym ) inwestuje obok a kto wie może za jakiś czas w Polsce ale ta kochana biurokracja i mega gracz TP na to nie pozwolą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 TPSA = Monopolista aka totalna waladza na rynku IT w Polsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Eee, w Japonii. Normalka. Tam chyba cała sieć była na światłowodach nawet na największym zadupiu. I to od wielu lat. Gdyby tak w Polsce.... (się rozmarzyłem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 A w Polsce nadal 1mb/s będzie mega prędkością... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Ja mam 10 i klnę na PING do niektórych serwerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 ale prędkość (transfer) a ping to dwie sprawy... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Przeczytajcie to http://www.idg.pl/news/145717.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Przeczytajcie tohttp://www.idg.pl/news/145717.html To się nazywa dobrze wychować syna .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Co nie macie takiego łącza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Ja ostatnio rozwinąłem skrzydła. Mam całe 1mbit/s !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artus87 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 EEE to panowie ja wymiatam Neostrada 2 mb/s, więcej nie da rady stare miedziaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 a ja dalej awansowałem z vestra na netia 1 mb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Ja z radiówki 768Kbps na 4Mbity z netii <pr0> Jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 U mnie niestety neo 1mb. W Polsce 1Gbit dla przeciętnego Kowalskiego będzie pewnie za n lat, gdy w Japonii będą liczyć łącze w TB ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 U nas część serwerowni pewnie nie dysponuje taką przepustowością, lub jak już dysponuje to niewiele większa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 U nas bedzie takie lacze jak w Japoni beda juz mieli w domach takie komputery jak w filmach SFX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2008 Za 64 zł??? Umowa na 2 lata xD, ale tak - to ta promocja ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ego 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 jak u nas będzie 1 gb/s to oni będą mieć łącze satelitarne 1 TB/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 No to ja wymiatam mam 20 mb/s Szkoda tylko, że dzisiaj totalnie muli i mam szybszy upload niz download ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ego 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Chello ?? ja niestety neostrada 1 mb/s ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 UPC po kablówce. całkiem fajna sprawa. Strony otwierają się prawie jak na localhoscie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ego 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 Prawie jak na localhoscie moj internet ... albo to http://youtube.com/watch?v=t-7fdt7kMqc&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach