krk151 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Witam zainstalowałem na serwerze joomla i gdy chcę usunąć plik przez TC to pokazuje, że niby się usuwa ale on zostaję chmod jest 755 gdy chcę zmienić na 777 to pokazuje nie można zmienić atrybutu plików zdalnych, czego to wina co ewentualnie mam napisać do hostingu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Masz tak ze wszystkimi plikami czy tylko z niektórymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 tylko z niektórymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Dość często może się tak zdarzać, ale nie z plikami, a z folderami (ich zawartość jest usuwana, ale folder, najczęściej całe drzewo katalogów zostaje). Jesteś pewien, że to właśnie pliku nie możesz usunąć? BTW CHMOD nic do tego nie ma. Przez TC/FileZillę możesz usunąc nawet pliki z atrybutem tylko do odczytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Ja wtedy piszę do hostingu, bo to skrypt pewnie prawa na twardo zmienił, że nie usera tylko apache'a te pliki teraz są... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach