kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Siemanko, Zauwazylem ze Gogiel znow robi update PR, cos ostatnio często mu się zdarza u mnie same wzrosty 2x pr 4 na 5 pr 0 na 3 pr 0 na 4 a jak u was ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Forum P2M z mojej stopki (tak, to sam, które usiłuję opchnąć ) z 0 na 1. Na konkurencyjnym forum malu i Jarka, tak samo. Link Popularity również wzrosło z 0 na 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 u mnie jak bylo 2 , tak dalej jest dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Na konkurencyjnym forum malu i Jarka, tak samo. Jest od tamtego albo jeszcze wcześniej 1.... na pewno nie od tego.. ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Jest od tamtego albo jeszcze wcześniej 1....na pewno nie od tego.. ;f Szło mi o to, że nasze PR są sobie równe. Czyli cel osiągnięty. xD Widzę, że najdmen sprawdza swoje PR na http://ranking.net.pl/pl/pagerank.html @down: A nie mówiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 U mnie jedna z 0 na 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Szło mi o to, że nasze PR są sobie równe. Czyli cel osiągnięty. xD Widzę, że najdmen sprawdza swoje PR na http://ranking.net.pl/pl/pagerank.html PR dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem... nawet w ogóle nad tym się nie staraliśmy... P.S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prezes-konin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 u mnie z 0 na 2 (komu1procent.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 WOW U mnie wszystkie stronki oprócz jednej stoją w miejscu. A ta jedna z 0 na 4 wskoczyła :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 U mnie: 1. PR jak było 4 tak stoi, link popularity z 235 na 485 xD 2. PR z 0 na 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 Kurde, spadło z 3 na 2 oO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 z 0 na 1 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 2 na 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 a ja dostalem z 0 na 1 na domene ktora trzymam od prawie 2 miesiecy na SEDO ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Coś się ruszyło - fakt. Dobre serwisy dostały w moim przypadku bonus +1 a takie zapomniane pozostały bez zmian. To ciekawe bo czesto właśnie takie są degradowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 U mnie z PR2 na PR4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach