Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Witam mam do sprzedania Szablon (layout) pod Portal muzyczny,Radio,mp3,itp Oferuję gratis pomoc: - Radio (stworzenie statów podpięcie ich itp) - Portal muzyczny (jakaś pomoc co klient zażyczy spróbuje pomóc) - Itp Wygląd ( z znakami wodnymi ) Pytania jakieś ? Kontakt: e-mail:mati010@o2.pl gg: 9263202 Cena?/ do negocjanci Co daje: - Plik PSD (do edycji layouta zmian różnych) - Pliczek PNG - Pocięte do HTML - jeżeli pod radio możliwość statów zrobienia (podpięcia) link: http://mati010-studio.pl/radio.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Sztuka minimalistyczna OK- ale bez przesady z tymi kwadratami :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Jak narazie dostałem 2 oferty najwyższa 50 zł czekam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Cena która mnie interesuje za wszystko czyli layout,szablon itd + duże pomoce to 60 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 to nawet nie jest warte 10 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 A jednak już sprzedałem za 70 zł proszę o lock temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 A jednak już sprzedałem za 70 zł proszę o lock temat naiwniaka znalales, ja mam ok 60 GB zablonow z template monter, 100 % lepszy od tego, i moge za free jakis oddac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 ja mam ok 60 GB zablonow z template monter, 100 % lepszy od tego, i moge za free jakis oddac Tiaa, a legalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Tiaa, a legalne? Tiaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Ta legalne hah jasne kupiłeś je ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 wejdz na xshar*** (dalej nie podam, bo to warez) albo cos innego i tam masz takiej samej legalnosci jak zapewne RuFik ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Na mój gust to ta templatka jest po prostu brzydka. Bardziej nadaje się na stronę związaną z wodą (te pochyłe fragmenty), tylko tą laskę wywalić i wstawić np. rybkę. Oczywiście, każdy może mieć swoje gusta ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 I tak sprzedana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 wejdz na xshar*** (dalej nie podam, bo to warez) albo cos innego i tam masz takiej samej legalnosci jak zapewne RuFik ma ja na tym forum nie bylem, a templatki leza mi na hdd a ze 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Maly OT, kiedys na allegro widzialem packi szablonow z TM za 10zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 ja mogę za 5 dych takie coś zrobić, jak się klient znajdzie : ) w sumie.. 15 minut roboty, a 5 dych zarobku - dobry stosunek : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Mi zajęło 10 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Mi zajęło 10 minut Jak tobie 10 to mi 5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach