Krystek 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Mam jedną domenę .info w OVH zakupioną w promocji razem z serwerem w ofercie 1000gp (1 GB). Kiedy ją kupowałem (2006 rok) to nie było jeszcze wtedy opcji ochrony danych abonenta domeny. Jakiś czas temu, ze 3-4 miesiące temu włączyłem sobie ukrywanie danych WHOIS w panelu zarządzania usługami OVH (OwO), ale dane teleadresowe nadal są widoczne w serwisach oferujących podgląd WHOIS. Zamaskowane są jedynie adresy e-mail (wygenerowane aliasy na adresy kontaktowe) oraz w polach numerów telefonu i faksu podstawione są numery do OVH we Wrocławiu. Czy to całe OwO w OVH w ogóle działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Działa, dla domen .com, .net, .org, .info oraz .biz maskowany jest jedynie e-mail i nr. telefonu. http://pomoc.ovh.pl/OwO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystek 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 No i już wszystko jasne. Że też to przeoczyłem. Ale przy stronach pomocy a la Wiki w OVH o to raczej nietrudno Dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach