maRoff 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Witam Poszukuję konta o parametrach: 1-2gb miejsca na www 20-30gb transferu dostęp do bazy mysql z zewnątrz cena - max. 150 PLN brutto/rok Przeznaczenie konta: php-fusion (extreme-fusion) - 1,6k użytkowników,40k postów, dziennie odwiedza 100 stałych użytkowników. narazie: wizyt 0,5k, odsłon 10k Zainteresowały mnie oferty: prohost.pl 105 PLN netto/rok proste.pl 109 PLN netto/rok Poczytałem opinie o wyżej wymienionych firmach i wydaję się pozytywne. Bardziej pasuje mi prohost.pl Na Allegro znalazłem ofertę proste.pl - ale pakiet trochę ograniczony - link Czy w takiej cenie, podobnymi parametrami, dobrą opinią znalazłoby się coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Polecam nasza oferte Tea Server: 15GB powierzchni 40GB transferu /ms reszta bez limitu php-fusion dziala poprawnie 99.9% gwarancji dostepnosci. Cena rocznie 99 zl netto. Mam nadzieje, ze oferta Ci sie spodoba. Chetnie odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Witam, zapraszam do zapoznania się z ofertą Webh.pl za : 3Gb miejsca 23Gb transferu Zapłaci Pan jedynie 100zł brutto rok. Oczywiście istnieje możliwość łączenia z bazami danych z zewnątrz. Serwerki w Polsce, MySQL na osobnej maszynie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Zainteresuj się ofertą hekko.pl (ref). Odpowiedni będzie dla ciebie pakiet MediumPack. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Witam. Zapraszam na strone naszej firmy Aktualnie promocja 3 miesiące gratis do zakupu obojętnie na jaki okres czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach