wladca 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Poszukuję serweu na którym będzie można umieszczać linki do plików na które nie ma się prawa autorskiego. Strona będzie podobna do kreskowka.pl czy baje.pl. Bo co pytam się firmę hostującą to odmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 umieszczać linki do plików na które nie ma się prawa autorskiego. I w dalszym ciągu chcesz prowadzić taki serwis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Nie wiem skąd biorą się tacy ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
colgateee 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 kreskowka.pl stoi w netarcie. Zreszta z tego co widze te bajeczki nie znajduja sie na ich serwerze, wiec oni prawa mysle nie łamią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wladca 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Ja sam też nie będę uploadował plików tylko będą to robić użytkownicy. A ja nie chce stracić serwa przez nich. A np kto hostuje peb.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 z tego co wiem to oni stoją na dedyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Peb.pl dedyk to chyba oczywiste, żaden shared ani vps nie pociągnął by takiego forum, oni mają ponad 150 tyś UU dziennie Kreskówka = kimsufi Baje.pl ovh shared 240plan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wladca 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Poszukuję takiego hostingu który będzie mi zezwalał umieszczać linki do odnośników przysłanych przez użytkowników Strona będzie miała coś takiego w stopce Na stronie nie znajdują sie żadne nielegalne pliki, a jedynie zródła pobierane ze strony youtube.com oraz video.google.pl. Administrator strony nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Zgodzą się na to w webh.pl i jor.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 jakie parametry hostingu? HDD/Transfer Ile $$ chcesz przeznaczyć na to... miesięcznie/rocznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 sproject p2m tak(oczywiscie bez przesady ), rapidshare mówimy stanowczo NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach