Livo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 Witam. Serdecznie prosiłbym o opinie o VPS'ach firmy Norted.com. Zastanawiam się nad serwerem VM6. Jednak jak zazwyczaj to bywa, nie mogę znaleźć informacji o procesorze oraz łączu. Czy ktoś korzysta z usług tej firmy? Posiadają jakiś darmowy support w razie problemu? EDIT: Jeszcze jedno pytanko, troszkę bardziej ogólne. Zawsze korzystałem z bezpiecznych serwerów wirtualnych i tu moje pytanie czy firmy zabezpieczają swoje VPS w przeciwieństwie do dedyków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Witam. Serdecznie prosiłbym o opinie o VPS'ach firmy Norted.com. Zastanawiam się nad serwerem VM6. Jednak jak zazwyczaj to bywa, nie mogę znaleźć informacji o procesorze oraz łączu. Czy ktoś korzysta z usług tej firmy? Posiadają jakiś darmowy support w razie problemu? EDIT: Jeszcze jedno pytanko, troszkę bardziej ogólne. Zawsze korzystałem z bezpiecznych serwerów wirtualnych i tu moje pytanie czy firmy zabezpieczają swoje VPS w przeciwieństwie do dedyków? Witam Norted ma swoje VPS-y w USA, wiadomo pingi nie są za ciekawe granice 170ms , mialem tam serwer przez 2 mc, nie sprawial zadnych problemow ale niestety lagi sa w SHH i to dosc spore. Jeżeli szukasz za granicą VPS-a polecam ci http://usrhosting.co.uk VPS-y są na serwerach DELL lokalizacja w UK BlueSquared Data Center Na prv moge wyslac kod rabatowy na 25% znizki na kazdy plan. Uzywam go aktualnie, pingi są odemnie 46-54 ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Ktoś korzysta? Jak się spisują VPSy? Chyba ceny ostatnio obniżyli, oferta wygląda bardzo atrakcyjnie a do tego niby gwarantują 99,8% uptime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach