Livo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 Witam serdecznie, Jestem administratorem www.muonline.org.pl. Jest to forum dyskusyjne o dość sporej popularności, jak na jego ścisłą tematykę. Poszukujemy sponsora na solidny serwer VPS pod nasze forum w zamian za reklamę w naszym serwisie. Aktualnie korzystamy z usług home.pl i posiadamy wirtualny serwer "Business Server Pro", jednak forum "rozrosło się" na tyle, iż potrzebujemy czegoś lepszego. Nasze statystyki: http://stat.4u.pl/?pcsm - ponad 20 000 odsłon / dzień - ok. 5 500 unikalnych wizyt / dzień - Page Rank = 4 - ponad 30 000 zarejestrowanych użytkowników - przeszło 120 000 napisanych postów Jaką formę reklamy moglibyśmy zaproponować? - slot reklamy (pod logiem forum) na banner o rozmiarach 468x60 - comiesięczny mailing do ponad 30 000 zarejestrowanych użytkowników z państwa dowolnie przygotowaną reklamą - link pozycjonujący (PR=4) - oficjalna i publiczna informacja o byciu naszym sponsorem Na jaki serwer VPS byśmy liczyli w zamian? - RAM: 2GB - transfer: 300GB / miesięcznie - powierzchnia dyskowa: niewielka, 5-10GB w zupełności wystarczy - system operacyjny: dowolny (skonfigurowany apache, php, mysql, ftp) - codzienny backup ftp i mysql - procesor: do ustalenia Na koniec dodam, iż forum jest całkowicie legalne. Posiadamy licencję skryptu IPB. Ewentualnych zainteresowanych prosiłbym o kontakt mailowy: gajjin@gmail.com. Pozdrawiam, Daniel Dzienis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Witam serdecznie, Jestem administratorem www.muonline.org.pl. Jest to forum dyskusyjne o dość sporej popularności, jak na jego ścisłą tematykę. Poszukujemy sponsora na solidny serwer VPS pod nasze forum w zamian za reklamę w naszym serwisie. Aktualnie korzystamy z usług home.pl i posiadamy wirtualny serwer "Business Server Pro", jednak forum "rozrosło się" na tyle, iż potrzebujemy czegoś lepszego. Nasze statystyki: http://stat.4u.pl/?pcsm - ponad 20 000 odsłon / dzień - ok. 5 500 unikalnych wizyt / dzień - Page Rank = 4 - ponad 30 000 zarejestrowanych użytkowników - przeszło 120 000 napisanych postów Jaką formę reklamy moglibyśmy zaproponować? - slot reklamy (pod logiem forum) na banner o rozmiarach 468x60 - comiesięczny mailing do ponad 30 000 zarejestrowanych użytkowników z państwa dowolnie przygotowaną reklamą - link pozycjonujący (PR=4) - oficjalna i publiczna informacja o byciu naszym sponsorem Na jaki serwer VPS byśmy liczyli w zamian? - RAM: 2GB - transfer: 300GB / miesięcznie - powierzchnia dyskowa: niewielka, 5-10GB w zupełności wystarczy - system operacyjny: dowolny (skonfigurowany apache, php, mysql, ftp) - codzienny backup ftp i mysql - procesor: do ustalenia Na koniec dodam, iż forum jest całkowicie legalne. Posiadamy licencję skryptu IPB. Ewentualnych zainteresowanych prosiłbym o kontakt mailowy: gajjin@gmail.com. Pozdrawiam, Daniel Dzienis. Tyle Ramu i taki transfer wątpię aby ktoś Ci to zasponsorował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Powodzenia w szukaniu sponsora..wątpię żebyś kogoś tak hojnego znalazł nawet w zamian za reklamę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Livo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Powodzenia w szukaniu sponsora..wątpię żebyś kogoś tak hojnego znalazł nawet w zamian za reklamę..Zgłosiło się w sumie już 6 osób. Jednak 4 osoby oferują dostęp do swojego dedyka, co mnie raczej nie interesuje. Mam jedną ciekawą propozycję i mam nadzieje, że wypali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach