neron2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Witam, Prosze o ocene nowego portalu poświęconego legalnemu oprogramowaniu - pobierz.pl W przeciwieństwie do innych stron tego typu mozna tu znaleść programy do róznych platform systemowych, sterowniki, spolszczenia, porady, programy dla urządzeń mobilnych itp. Czy wg. was strona jest przejrzysta? łatwa w nawigacji? Jeżeli znaleźliście jakieś błędy również czekam na informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 1. U kolegi na łączu z TPSA jest "Directory listing for /" (u mnie na iPlus śmiga ) 2. Grafika lekko kiczowata 3. Opisy programów mało czytelne (widoczne) i ta zielona czcionka tytułów? Ogólnie dość fajny pomysł, widzę dużo ciekawych rzeczy na telefonik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Directory listing for / heh WTF? fajna domena : ) reszty nie zobaczyłem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Dla mnie grafik dał ciała... Pstrokate jak bombki na choince... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Trochę słabo przemyślana nawigacja i rozplanowanie bloków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prezes-konin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 portal fajny... domena + pomysł są ok. nawigacja rzeczywiście trochę "kulawa"... poza tym oceniam bardzo pozytywnie, według własnej opinii... pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Mam ten sam problem co kolega kolegi Krystiana. Mam niewdzięczne Chello UPC... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Dialog i to samo Mój Petrotel drugi raz mnie nie zawiódł. Pierwszy był gdy Gdańsk wczoraj poległ. @topic: Strona całkiem, całkiem. Mnie akurat wygląd w zupełności odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Po wizycie nie mam pojęcia o czym strona jest. Została tak beznadziejnie zaprojektowana że moja automatyczna ślepota antyreklamowa wykluczyła większą jej ilość. Poza tym autorowi i tak nie chodzi o opinię a darmową reklamę (1 post) więc moje zdanie jest żeby wyrzucić temat do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Dużym plusem jest domena oraz cel, jednak wykonanie wszystko psuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 ooo nareszcie mi działa : ) fajna grafika, co Wy mówicie : ) tylko rzeczywiście - dziwnie jest, że nie wiadomo o czym ta strona i po co : ) heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Faktycznie barwy mogły by trochę "spuścić z tonu", ale ogólne wrażenie w sumie jest OK. Może niektóre odnośniki do zawartości serwisu "straszą", bo przypominają reklamy.... Założenie jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neron2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 Witam, strona powinna juz działać - wczoraj przenosilismy pobierz.pl na nowy serwer więc występowały chwilowe problemy. Troche dziwią mnie zarzuty - zresztą bez uzasadnienia - dotyczące nawigacji. Uważam że główne menu w intuicyjnym miejscu, duże napisy działówi programu w którym się znajdujemy oraz ścieżka dostępu na pasku górnym pozwalają na łatwe poruszanie się po pobierz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 Witam, strona powinna juz działać - wczoraj przenosilismy pobierz.pl na nowy serwer więc występowały chwilowe problemy. Troche dziwią mnie zarzuty - zresztą bez uzasadnienia - dotyczące nawigacji. Uważam że główne menu w intuicyjnym miejscu, duże napisy działówi programu w którym się znajdujemy oraz ścieżka dostępu na pasku górnym pozwalają na łatwe poruszanie się po pobierz.pl Pytałeś o opinię więc teraz nie fucz... Dla mnie na + tematyka, domena no i kolorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 A mi się bardzo podoba, jak ktoś nie wiem o czym strona, to może by tak spojrzeć na top ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lori 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2008 No strona całkiem całkiem, ale wątpie czy się przebijesz przez konkurencje. Bedzie ciezko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach