Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 14 paz 18:00, Katowice ok. Czyż to nie jest wtorek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 Tak to jest wtorek środek tygodnia pracującego ale cóż jak trza to trza ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2008 mój kalendarz jak najbardziej wskazuje na wtorek @kisiek: to ty pracujesz? Lokal oficjalnie wg umowy mamy do 23:59 ale nie wyrzucą nas Na start mamy całe pięterko, ogromna sala z drugim barem Potem można zejść niżej. Imho będzie legendarnie Ogólnie ciężko jest załatwić takie warunki więc lepiej żebyście byli obecni bo następnego razu potem może już nie być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 miałem na myśli rok akademicki = tydzień pracujący ... :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Przepraszam, ale nie moglem wpasc do Krakowa - zaluje i jest mi wstyd, bo sie zapisalem - ale pewne sprawy wyniknely.. Nie wazne... Katowice tez daleko, zobacze co da sie zrobic - poki co jednak jeszcze sie nie deklaruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 nie ma, że boli od nas jeżdżą na barcampy do poznania, wrocławia czy krakowa, daleko nie jest, wszystko kwestia nastawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach